PREMİER PRO KENDİ EFFECTS İMİ NASIL YAPABİLİRİM
Hewexy Üye Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 450 9 Nis 2021 #1 PREMİER PRO KENDİ EFFECTS İMİ NASIL YAPABİLİRİM
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 9 Nis 2021 #2 QuartLunatic' Alıntı: PREMİER PRO KENDİ EFFECTS İMİ NASIL YAPABİLİRİM Genişletmek için tıkla ... kendi efektin derken?
QuartLunatic' Alıntı: PREMİER PRO KENDİ EFFECTS İMİ NASIL YAPABİLİRİM Genişletmek için tıkla ... kendi efektin derken?
necatiozsoy Üye Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 335 9 Nis 2021 #3 QuartLunatic' Alıntı: PREMİER PRO KENDİ EFFECTS İMİ NASIL YAPABİLİRİM Genişletmek için tıkla ... efektleri seçip sağ tıkla save preset de
QuartLunatic' Alıntı: PREMİER PRO KENDİ EFFECTS İMİ NASIL YAPABİLİRİM Genişletmek için tıkla ... efektleri seçip sağ tıkla save preset de
Hewexy Üye Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 450 9 Nis 2021 #4 GirayBarış123' Alıntı: kendi efektin derken? Genişletmek için tıkla ... yani mesela uni.ecto efektini düzenliyip sonra düzenlenmiş halini kaydetmek veya birden çok efekti birleştirerek kaydetmek
GirayBarış123' Alıntı: kendi efektin derken? Genişletmek için tıkla ... yani mesela uni.ecto efektini düzenliyip sonra düzenlenmiş halini kaydetmek veya birden çok efekti birleştirerek kaydetmek
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 9 Nis 2021 #5 QuartLunatic' Alıntı: yani mesela uni.ecto efektini düzenliyip sonra düzenlenmiş halini kaydetmek veya birden çok efekti birleştirerek kaydetmek Genişletmek için tıkla ... efekti düzenle ve sağ tıkla save preset de bu kadar, sonra presets kısmına kaydedilmiş olması lazım
QuartLunatic' Alıntı: yani mesela uni.ecto efektini düzenliyip sonra düzenlenmiş halini kaydetmek veya birden çok efekti birleştirerek kaydetmek Genişletmek için tıkla ... efekti düzenle ve sağ tıkla save preset de bu kadar, sonra presets kısmına kaydedilmiş olması lazım
Hewexy Üye Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 450 9 Nis 2021 #6 necatiozsoy' Alıntı: efektleri seçip sağ tıkla save preset de Genişletmek için tıkla ... GirayBarış123' Alıntı: kendi efektin derken? Genişletmek için tıkla ... bide bi haftada öğrendim premier proyu ilk fragmovie nasıl olmuş
necatiozsoy' Alıntı: efektleri seçip sağ tıkla save preset de Genişletmek için tıkla ... GirayBarış123' Alıntı: kendi efektin derken? Genişletmek için tıkla ... bide bi haftada öğrendim premier proyu ilk fragmovie nasıl olmuş
Hewexy Üye Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 450 9 Nis 2021 #7 GirayBarış123' Alıntı: efekti düzenle ve sağ tıkla save preset de bu kadar, sonra presets kısmına kaydedilmiş olması lazım Genişletmek için tıkla ... tşk
GirayBarış123' Alıntı: efekti düzenle ve sağ tıkla save preset de bu kadar, sonra presets kısmına kaydedilmiş olması lazım Genişletmek için tıkla ... tşk
Hewexy Üye Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 450 9 Nis 2021 #8 GirayBarış123' Alıntı: efekti düzenle ve sağ tıkla save preset de bu kadar, sonra presets kısmına kaydedilmiş olması lazım Genişletmek için tıkla ... Peki ya 2 efekti nası birleştirip kaydetcem
GirayBarış123' Alıntı: efekti düzenle ve sağ tıkla save preset de bu kadar, sonra presets kısmına kaydedilmiş olması lazım Genişletmek için tıkla ... Peki ya 2 efekti nası birleştirip kaydetcem
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 9 Nis 2021 #9 QuartLunatic' Alıntı: Peki ya 2 efekti nası birleştirip kaydetcem Genişletmek için tıkla ... onu denedim ama beceremdim ben, yinede iki efektide seçip save preset dersen olabilir
QuartLunatic' Alıntı: Peki ya 2 efekti nası birleştirip kaydetcem Genişletmek için tıkla ... onu denedim ama beceremdim ben, yinede iki efektide seçip save preset dersen olabilir