Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Premiere pro Render Süresi sorunu

qromestar

Üye
Arkadaşlar premiere pro render süresi aşırı uzun bunun sebebini ve çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi proxy kullanıyorum cuda açık 16gb ramin 14ünü program kullanıyor işlemciyi ve ekran kartını tam performasıyla kullanmıyor render alırken görev yöneticisinden baktım... detay isteyen olursa cevap verebilirim yeter ki bu illetten kurtulayım şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim seviliyorsun Onur takipteyiz krall  :D

sistem = ryzen 5 3600 4.2ghz'de kullanıyorum
gtx 1050ti 4gb
16 gb ram 3000mhz
gigabyte b450m h anakart
toshiba ocz 480gb ssd 180gb dolu 250gb boş %90 sağlıkta 500 okuma 450 civarı yazma hızı var

Ekli dosyalar

• sorun.jpg
    sorun.jpg
    284.2 KB · Görüntüleme: 8

Black_Down*1

Moderatör
Moderatör
qromestar' Alıntı:
Arkadaşlar premiere pro render süresi aşırı uzun bunun sebebini ve çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi proxy kullanıyorum cuda açık 16gb ramin 14ünü program kullanıyor işlemciyi ve ekran kartını tam performasıyla kullanmıyor render alırken görev yöneticisinden baktım... detay isteyen olursa cevap verebilirim yeter ki bu illetten kurtulayım şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim seviliyorsun Onur takipteyiz krall  :D

sistem = ryzen 5 3600 4.2ghz'de kullanıyorum
              gtx 1050ti 4gb
              16 gb ram 3000mhz
              gigabyte b450m h anakart
              toshiba ocz 480gb ssd 180gb dolu 250gb boş %90 sağlıkta 500 okuma 450 civarı yazma hızı var

Dostum 14 gb verme programa çok fazla vermişsin 5 yeterlidir. Render için işlemci önemli zaten. render ayarlarını bilmiyorum render ayarlarını atarsan daha iyi yardımcı olabilirim. Ayrıca Media Encoder kullan render için. Program içinden alma.

qromestar

Üye
tabi render ayarlarım ektedir... 1 dakikalık video şuan 10 dakika render alıyor süre gittikçe uzuyor media encoder ile de aynı sorunla karşılaşıyorum

Ekli dosyalar

• render.jpg
    render.jpg
    68.5 KB · Görüntüleme: 6

Black_Down*1

Moderatör
Moderatör
qromestar' Alıntı:
tabi render ayarlarım ektedir... 1 dakikalık video şuan 10 dakika render alıyor süre gittikçe uzuyor media encoder ile de aynı sorunla karşılaşıyorum

Adobe Media Encoder ile render al dostum. Sorunun çözümü bu  :)

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar