Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Premiere Pro'daki Videoyu After Effects'e Atmak

Web sitesi
www.instagram.com
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Premiere Pro'da edit yaparken, bir videoyu After Effects'e atıp orada editledikten sonra yeniden pr'a geçip edite devam etmek istiyorum. Bu ae'ye atmak istediğim videoyu nasıl hemen atabilirim? Sağ tıklayıp yapıyorduk galiba ama neydi hatırlamıyorum. Bir de bu hızlıca atmak için p[/font][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]r ve ae aynı sürüm mü olmalı? [/font][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Yani mesela [/font][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]sa[/font][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]dece pr 2018 ile ae 2018 arasında mı geçiş yapabiliyorum? Umarım alatabilmişimdir. [/font]

Laxeux

Yönetici
Yönetici
Web sitesi
instagram.com
Yahya Kağan Bektaş' Alıntı:
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Premiere Pro'da edit yaparken, bir videoyu After Effects'e atıp orada editledikten sonra yeniden pr'a geçip edite devam etmek istiyorum. Bu ae'ye atmak istediğim videoyu nasıl hemen atabilirim? Sağ tıklayıp yapıyorduk galiba ama neydi hatırlamıyorum. Bir de bu hızlıca atmak için p[/font][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]r ve ae aynı sürüm mü olmalı? [/font][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Yani mesela [/font][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]sa[/font][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]dece pr 2018 ile ae 2018 arasında mı geçiş yapabiliyorum? Umarım alatabilmişimdir. [/font]

Evet sürümlerin aynı olmaması gerek ve bazen crackten kaynaklı dynamic link hataları olabiliyor after effectste editlemek istediğin katmana premiere proda sağ tık yapıp replace with after effectste sonra ae açılacak istediğin herşeyi yap premieredede öyle gözükecektir

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar