LUSTRAL
Üye
Selamlar,
13 yılı aşkın süredir video prodüksiyon ve editing sektöründe edindiğim tecrübe ile markanızı,
işletmenizi veya kişisel projelerinizi bir üst seviyeye taşıyacak profesyonel video çözümleri sunuyorum.
Bugüne kadar birçok tanınmış marka ve influencer ile başarılı projelere imza attım.
13+ Yıl Tecrübe: Sektördeki deneyimimle ihtiyaçlarınıza en uygun, yaratıcı ve etkili çözümleri üretiyorum.
Güçlü Referanslar: Kalitemi ve profesyonelliğimi kanıtlamış, sektörün önde gelen isimleriyle çalıştım.
Ekipman Yelpazesi: Her sektör için uygun çekim olanağı sağlayan zengin ekipman listesi.
%100 Memnuniyet Garantisi: Hizmetimden emin olduğum için ilk işi tamamen ücretsiz hazırlayıp teslim ediyorum.
İhtiyacınız ne olursa olsun, profesyonel ekipmanlarım ve yaratıcı bakış açımla yanınızdayım:
- Bana ulaşıp projenizden bahsedin.
- İlk videonuzu ücretsiz olarak çekip, kurgulayıp size teslim edeyim.
- Sonucu beğendiniz ve potansiyeli gördünüz. Artık, diğer projeler için detayları görüşebiliriz.
vidzbyali@gmail.com
0531 794 4069
vidzbyali.com
13 yılı aşkın süredir video prodüksiyon ve editing sektöründe edindiğim tecrübe ile markanızı,
işletmenizi veya kişisel projelerinizi bir üst seviyeye taşıyacak profesyonel video çözümleri sunuyorum.
Bugüne kadar birçok tanınmış marka ve influencer ile başarılı projelere imza attım.
Neden Benimle Çalışmalısınız?

Hizmet Verdiğim Alanlar
İhtiyacınız ne olursa olsun, profesyonel ekipmanlarım ve yaratıcı bakış açımla yanınızdayım:Kurumsal Tanıtım Filmleri: Şirketinizin vizyonunu ve değerlerini en etkili şekilde yansıtın.
Mekan & İşletme Çekimleri: Kafe, restoran, ofis gibi mekanlarınızın ruhunu müşterilerinize hissettirin.
Klinik & Sağlık Videoları: Uzmanlığınızı ve hijyenik ortamınızı güven veren videolarla tanıtın.
Oto Galeri & Araç Tanıtımları: Araçların estetiğini ve gücünü öne çıkaran dinamik çekimler.
Emlak & Drone Çekimleri: Gayrimenkullerinizi kuş bakışı ve sinematik açılarla potansiyel alıcılara sunun.
YouTube & Sosyal Medya İçerikleri: İçeriklerinizi profesyonel kurgu ve çekim teknikleriyle farklılaştırın.
Klip Çekimleri ve daha fazlası!
Güçlü Referanslarımdan Bazıları
Şahsi Projeler:- Shredded Brothers
- Reynmen
- Kafalar
- Umut İlkaya
- HIQ Nutrition
- Shrainz
- Protein Clubs
- VGT
- Delta Makina
- Mona Lisa Live
- Acının Yeri Ocakbaşı
- Ve birçok saygın kurumsal firma...
İlk Videonuz Hediye! Nasıl Mı?
- Bana ulaşıp projenizden bahsedin.- İlk videonuzu ücretsiz olarak çekip, kurgulayıp size teslim edeyim.
- Sonucu beğendiniz ve potansiyeli gördünüz. Artık, diğer projeler için detayları görüşebiliriz.
İletişime Geçin