Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İş Alıyorum Profesyonel Video Editörü

Xaller

Üye
Profesyonel Video Editörü

Merhaba, Ben Behzat ÖZEREN,

Video düzenleme, edit ve post-prodüksiyon alanında deneyimli bir Kişiyim. 4 Yıl Boyunca Kendimi Bu Alanda Geliştirmeye Devam Ediyorum Bir Çok Streamer (Twitch-Kick Yayıncısı) İle Beraber çalışarak, çeşitli türlerde videoları düzenleyip kurguladım. Bunlara Örnek Olarak, Oyun Videoları, Sosyal Medya Videoları, Kurgu Videoları, Funny Moments Videoları ve bunlar gibi bir çok alanda deneyimim var. Kendimi sürekli geliştirmek ve yeni beceriler edinmek için motive birisiyim. Şimdi yeni bir meydan okumaya hazırım ve uygun bir iş arayışındayım.

Deneyimlerim ve yeteneklerim şunları içerir:

- Adobe Premiere Pro, Adobe After Effects, CapCut, Adobe Photoshop, Adobe Media Encoder gibi profesyonel video düzenleme yazılımlarında güçlü bir bilgi birikimi.
- Renk düzenleme, ses düzenleme ve efektler konusunda yetkinlik.
- Hikaye anlatımı ve görsel anlatım becerileri.
- Ekip çalışmasına yatkın olma ve zaman yönetimi becerileri.
- Müşteri geri bildirimlerini dikkate alarak esneklik gösterme.
- Yaratıcı çözümler üretebilme ve farklı projelerde uyum sağlayabilme yeteneği.
- Yaratıcı projelerde yer almak ve izleyicilere etkileyici deneyimler sunmak için sabırsızlanıyorum.

Eğer beni, Size bir video editörü olarak değer katabileceğime inanıyorsanız, lütfen benimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim, umarım yakın zamanda sizlerle çalışma fırsatı bulurum.

Saygılarımla, Behzat ÖZEREN

PORTFOLYO : Xallereditz.myportfolio.com

İletişim :

Gmail : Behzatozeren134@gmail.com
Discord: BehzatTR#5531

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar