Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

PUBG Mobile Adına Bir Kanal Açtım Global Kitle Hedefli

YuSuF02

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
merhaba ustalarım kanalımı elimden geldiğince görsel olarak geliştirdim ve bir video yükledim inceleyip yaptığım hatalı söylermisiniz çok sevinirim :D

Capthan

Üye
Web sitesi
www.linkedin.com
Merhaba Üstadım,

Öncelikle intro kısmı çok hoş olmuş. İntronu Sound Effecler ile süsler isen daha estetik bir sunum oluşturabilirsin.
Videona dipten hafif bir telifsiz müzik eklersen daha dikkat çekici olabilir.
Bazı kısımlarda ses çok patlıyor ve rahatsız ediyor. Eğer Premiere Pro kullanıyorsan " Hard Limitter" effectini kullanıp Effect Kontrolden levelini -6 -10 bandından tutarsan senın ıcın cok ıyı olur.
Son olarak video bir anda bitiyor, bir tane end screen ekleyebilir veya intronu tekrardan verebilirsin.

Kolaylıklar Diliyorum,

YuSuF02

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Merhaba Üstadım,

Öncelikle intro kısmı çok hoş olmuş. İntronu Sound Effecler ile süsler isen daha estetik bir sunum oluşturabilirsin.
Videona dipten hafif bir telifsiz müzik eklersen daha dikkat çekici olabilir.
Bazı kısımlarda ses çok patlıyor ve rahatsız ediyor. Eğer Premiere Pro kullanıyorsan " Hard Limitter" effectini kullanıp Effect Kontrolden levelini -6 -10 bandından tutarsan senın ıcın cok ıyı olur.
Son olarak video bir anda bitiyor, bir tane end screen ekleyebilir veya intronu tekrardan verebilirsin.

Kolaylıklar Diliyorum,
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için hocam değerlendireceğim mutlaka

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar