Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru Rap klibi işi için fiyat tartışalım.

Merhaba arkadaşlar. Çevremden gelen bir iş teklifi için ne kadar fiyat vereceğimi bilemedim ve sizlere sormak istedim.
İlk defa rap klibi montajlayacağım. Piyasada ne kadar ücret karşılığı yapıldığını bilmiyorum.
Çekim bana ait değil, bir stüdyo da aynı ortamda farklı açılardan çekilmiş görüntülerden oluşacak bir klip olacak.
Ben yalnızca montajını yapacağım.

Sizce ne kadar fiyat teklif etmeliyim?

Evet bu tarz tartışmalar ile benim gibi bu tarz işleri ilk kez alacak olan kişilerin fiyat politikası belirlemesi kolaylaşabilir diye düşünüyorum.
Bu işi bana vermelerini sağlamak için ücretsiz kinetik tipografi çalışması yaptım arkadaşların bir şarkısına. Yani şimdi işi kesinlikle bana vermek istiyorlar ama fiyat vermem gerekiyor bu kez :)

DaffyGraphic

Moderatör
Moderatör
Merhaba arkadaşlar. Çevremden gelen bir iş teklifi için ne kadar fiyat vereceğimi bilemedim ve sizlere sormak istedim.
İlk defa rap klibi montajlayacağım. Piyasada ne kadar ücret karşılığı yapıldığını bilmiyorum.
Çekim bana ait değil, bir stüdyo da aynı ortamda farklı açılardan çekilmiş görüntülerden oluşacak bir klip olacak.
Ben yalnızca montajını yapacağım.

Sizce ne kadar fiyat teklif etmeliyim?
Dakika, söz sayısını söylerseniz, birde video türünü söylerseniz, birşey söylemeye çalışırım, kinetik tipografi ise 200-250 arası söyleyebilirsin, tabi sadece yazı olmayıp arkaplanda birşeyler olacaksa. Sadece düz yazı ise, 150 söylenebilir. (kinetik tipografi). En azından bionluk bilgilerimle söylüyorum fiyatları. Tabi çok profesyonel olmayacaksa.

Dakika, söz sayısını söylerseniz, birde video türünü söylerseniz, birşey söylemeye çalışırım, kinetik tipografi ise 200-250 arası söyleyebilirsin, tabi sadece yazı olmayıp arkaplanda birşeyler olacaksa. Sadece düz yazı ise, 150 söylenebilir. (kinetik tipografi). En azından bionluk bilgilerimle söylüyorum fiyatları. Tabi çok profesyonel olmayacaksa.
Dostum öncelikler geri bildirimin için teşekkür ediyorum. Amatör bir çalışma olmayacak. Profesyonele yakın olacak 2.57 dakikalık bir şarkı 312sözcükten oluşuyor. Video tek bir stüdyoda tek bir ambiansta farklı açılardan çekilip bana verilecek.

Akdeniz

Moderatör
Moderatör
Dostum öncelikler geri bildirimin için teşekkür ediyorum. Amatör bir çalışma olmayacak. Profesyonele yakın olacak 2.57 dakikalık bir şarkı 312sözcükten oluşuyor. Video tek bir stüdyoda tek bir ambiansta farklı açılardan çekilip bana verilecek.
500 TL'den fiyat ver,onların teklifine göre şekil verirsin olaya.

DaffyGraphic

Moderatör
Moderatör
450-500 profesyonel birşey ise.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar