Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Render Alırken 'Kırmızı Ekran' Hatası

Ekli dosyayı görüntüle 9Öncelikle merhaba,After Effect de bir AVM edit yapıyorum tahmin edersiniz bol efekt var ve videoyu edit yaparken prewiev de 1 frame bile kırmızı ekran hatası vermeden izleyebiliyorum, akıcı oynuyor video, fakat After Effect ten de render alsam Media Encoder la da alsam sürekli bir kırmızı ekran hatası alıyorum her şeyi yaptım ama bir türlü çözemedim.Ne yapmam gerekiyor?Şimdiden teşkkürler. 

After Effect 2019 Media Encoder 2019 kullanıyorum

İntel i5 7400
16 gb ram
1050ti bir sistemim var.

(Sapphire pluginini sınırsız şekilde kaldırıp kurdum düzelmedi formda ki gibi de yaptım olmadı.Zaten sadece sapphire plugin efektlerinden kırmızı ekran hatası vermiyor diğer başka efektler de var onlarda da kırmızı hata alıyorum.)

Ekli dosyalar

• 567567567567.png
    567567567567.png
    401.2 KB · Görüntüleme: 9
  • 6667567657-min.png
    6667567657-min.png
    177.9 KB · Görüntüleme: 7

Laxeux

Yönetici
Yönetici
Web sitesi
instagram.com
Eğer time remapping yaptıysanız twixtor efektinin olduğu efekt paneline efekt atmayın böyle olursa sıkıntı çıkması muhtemel bu yüzden ilk önce klibimizi hazırlıyoruz twixtorumuzu yapıyoruz ardından editimize başlamadan twixtorlu klibi precomp yapıyoruz yoksa kırmızı ekran hatası yiyebiliriz

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar