Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

render sıkıntım

Nowie

Üye
selam,tam 1 yıldır premiere pro montajlarıyla uğraşıyorum. genellikle arkadaşlarıma yardımcı oluyorum. fakat işimi özenle yapmama gerek kalmıyor çünkü render aldıktan sonra video hep piksel piksel oluyor. onur abininkide dahil tonlarca render ayarları videosu izledim işe yaramadı. genellikle minecraft pvp videolarıyla uğraşıyorum teşekkürler..

Selam. Pikselleşmenin sebebi render ayarlarının tam yapılamaması. Export bölümünde basic video settings kısmında render at max depth kısmı işaretli olsun. Bitratelerini de VBR 2 pass olarak en az 8-10 Mpbs olarak seç. Aşağı doğru use max. render quality de seçili olsun. Böyle dene bakalım bu ayarlarını nasıl sonuç alacaksın. Bitrate bölümünde değeri arttırdıkça videonunun boyutu da artacaktır bunu da dikkate al.

Laxeux

Yönetici
Yönetici
Web sitesi
instagram.com
Render sırasında ani bitrate düşüşleri olabiliyor performans kaynaklı bende yaşıyordum aynı sıkıntıyı cs videolarında bunun için cbr bitrate türünde çıktı almayı deneyin

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar