Merhaba, normal renderlarım Onur Naci Öztürkler'in attığı videolardaki şeyleri yaptıktan sonra hızlandı. Örnek vermek gerekirse 3-4 dakikalık videolar 2-5 dakika arasında render alıyordum. Ancak şu aralar video edit işlerine biraz daha merak sardım ve birçok MOGRT dosyası indirdim. Birbirinden güzel efektler var ve ciddi anlamda iş yükünü ve süresini çok azaltıyor. Fakat bunları kullandığım anda 3 dakikalık videoda bile minimum 20-30 dakika render süresi gösteriyor. Video genelinde de maksimum 4-5 kere kullanıyorum bu 3-4 dakikalık videolarda. Geri kalan videoda efekt olarak sayılabilecek tek şey Zoom In - Zoom Out olayı. Bunun bir çözümü var mı? Herkeste mi öyle yoksa sadece benim bilgisayarımla alakalı mı?
i5 6500
R9 380
16GB Ram
Premiere Pro SSD diskine alın falan yazıyordu internette onu denedim ama hiçbir işe yaramadı. Onun dışında dediğim gibi Onur Naci Öztürkler'in videolarındaki bellek arttırma, çekirdek arttırma, ekran kartı aktif etme vb. her şeyi yaptım.
++
Bir de bu hazır MOGRT dosyalarında örneğin background opacity, text 1 color gibi çok güzel şekilde kategorize edilmiş şekilde sunuyolar. Ancak ben kendim örneğin bi yazı animasyonu yapıp onu kaydettiğimde Photoshop tarzı sağ üstte katman katman görünüyor.

Bunu nasıl dediğim tarzda kategorize edebilirim?
i5 6500
R9 380
16GB Ram
Premiere Pro SSD diskine alın falan yazıyordu internette onu denedim ama hiçbir işe yaramadı. Onun dışında dediğim gibi Onur Naci Öztürkler'in videolarındaki bellek arttırma, çekirdek arttırma, ekran kartı aktif etme vb. her şeyi yaptım.
++
Bir de bu hazır MOGRT dosyalarında örneğin background opacity, text 1 color gibi çok güzel şekilde kategorize edilmiş şekilde sunuyolar. Ancak ben kendim örneğin bi yazı animasyonu yapıp onu kaydettiğimde Photoshop tarzı sağ üstte katman katman görünüyor.

Bunu nasıl dediğim tarzda kategorize edebilirim?