hıdırellez
Üye
Bir klip'i komple render aldıktan sonra üzerinde çok ufak bir oynama yapıyorum render yeri gene kırmızı oluyor, program panelinden video gene yavaş yüklemeye oynatılmaya devam ediyor. Bu beni çok fazla yavaşlatıyor sürekli render almak zorunda kalıyorum buna kesin bir çözüm bulmam lazım arkadaşlar ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz. Bunun dışında bazı geçiş efektleri'de çalışmıyor immersive video dosyasındaki tüm VR'lı geçiş efektleri çalışmıyor "This effect requires GPU acceleretion" hatasını veriyor, bazı diğer efektler ise hata vermeden efekti çalıştırtmıyor İris box, iris diamond , film disolve, cross disolve gibi wipe dosyasındaki efektler'de öyle çalışmıyor sorunu sebebi nedir çok sorunlu bir şekilde çalışıyorum ne yapmam gerek yardım edin lütfen.
Örnek vermek gerekirse ara render aldıktan sonra üzerine adjusment layer atıyorum clibin üstüne bu layer'ın opacity'sini %99 yapıyorum tüm clip kırmızı oluyor ve program panelinde izlemek istediğimde takılıyor.
-Premiere Pro'yu açarken "System Compatibility Report" uyarısını alıyorum, continue with know issue diyip devam ediyorum.
-Preferences kısmındaki memory'den 13gb bu programa veriyorum daha fazlasını zaten veremiyorum
-Program panelindeki Full, 1/2, 1/4 Yerini biliyorum kullanıyorum
-Adobe Premiere Pro 2021 kullanıyorum
-Ekran Kartı= Radeon Rx 580 series
-İşlemci= Intel Core i7-4790 CPU 3.60GHz
-16gb ram
Örnek vermek gerekirse ara render aldıktan sonra üzerine adjusment layer atıyorum clibin üstüne bu layer'ın opacity'sini %99 yapıyorum tüm clip kırmızı oluyor ve program panelinde izlemek istediğimde takılıyor.
-Premiere Pro'yu açarken "System Compatibility Report" uyarısını alıyorum, continue with know issue diyip devam ediyorum.
-Preferences kısmındaki memory'den 13gb bu programa veriyorum daha fazlasını zaten veremiyorum
-Program panelindeki Full, 1/2, 1/4 Yerini biliyorum kullanıyorum
-Adobe Premiere Pro 2021 kullanıyorum
-Ekran Kartı= Radeon Rx 580 series
-İşlemci= Intel Core i7-4790 CPU 3.60GHz
-16gb ram
Son düzenleme: