Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Seçenek kapalı olduğundan after effectse atamıyorum çalışmamı.

"Replace with after effects composition" seçeneği kapalı olduğundan after effectse atamıyorum çalışmamı. 

Bunu nasıl çözeceğim

Resim : 

Laxeux

Yönetici
Yönetici
Web sitesi
instagram.com
After effects ve premiere pro sürümlerin aynı olmazsa birbirine entegre şekilde kullanamazsın eğer aynı ise bazı crack problemlerinden kaynaklı bu sıkıntı olabiliyor

Laxeux' Alıntı:
After effects ve premiere pro sürümlerin aynı olmazsa birbirine entegre şekilde kullanamazsın eğer aynı ise bazı crack problemlerinden kaynaklı bu sıkıntı olabiliyor

benim premier 2020 after effects 2019. Bana rica etsem 2020 after effects linki atarmısın.

Laxeux

Yönetici
Yönetici
Web sitesi
instagram.com
Can BOZKURT' Alıntı:
Laxeux' Alıntı:

benim premier 2020 after effects 2019. Bana rica etsem 2020 after effects linki atarmısın.

Yakında yüklenecek foruma program linkleri ?

hassikTR

Üye
Can BOZKURT' Alıntı:
Laxeux' Alıntı:

''oneindir after effect 2020 crack'' yaz ilk çıkan siteye tıkla ve google drive alternatifi üzerinden indir. ''oneindir'' sitenin adı istediğin programı oradan sorunsuz crack biçimde indirebilrsin ama kurulumları her zaman ingilizce olarak yap yoksa crack çalışmaz kurulum dili seçeneğini ingilizce yap next de kurulsun sorunsuz kullan

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar