Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sequence Birleştirme

alpermiyes

Üye
Merhaba arkadaşlar, uzun videolar çekiyorum ve kırpmam gerekiyor 5 10 tane videoyu düzenledikten sonra hepsini bir sequance da birleştirmek istiyorum, böyle bir şey adobede var mı? Videoları ayrı ayrı kırpıp sonra mp4 yapıp birleştirmek istemiyorum çünkü kalite düşüyor. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar, uzun videolar çekiyorum ve kırpmam gerekiyor 5 10 tane videoyu düzenledikten sonra hepsini bir sequance da birleştirmek istiyorum, böyle bir şey adobede var mı? Videoları ayrı ayrı kırpıp sonra mp4 yapıp birleştirmek istemiyorum çünkü kalite düşüyor. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Sequence yi project kısmında bulup onu başka bir sequence ye atabilirsin, veya bütün videoları seçip nest yapabilirsin, iki kez tıklayınca yine açabilirsin

Spunkram

Yönetici
Yönetici
bence premiere için geçen hafta çektiğim 1 saatlik videoıyu izle "I & O" kombinasyonlarıyla içe aktarma işlemleriyle dediğini yapabilrisin

alpermiyes

Üye
bence premiere için geçen hafta çektiğim 1 saatlik videoıyu izle "I & O" kombinasyonlarıyla içe aktarma işlemleriyle dediğini yapabilrisin
Müdürr :) adobe ile ilgili çekmiş olduğun videoların
%90 ını izledim fakat çok eksik kaldığım yönler var senden başka bir kanalı da samimiyet dolayısıyla izlemiyorum. Movavi bana daha işlevsel geliyor fakat youtube kanalım için daha profseyonel videolar hazırlamam gerek ve adobe p.p biraz tuhaf geldi... Hızından dolayı kullanıyorum sadece. Yanıt için teşekkürler...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar