Böyle bir çizgifilm sesleri gibi yazıyı veya sesi seslendiren bi site var mı?
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 25 May 2021 #1 Böyle bir çizgifilm sesleri gibi yazıyı veya sesi seslendiren bi site var mı?
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 25 May 2021 #2 NeArarsan' Alıntı: Böyle bir çizgifilm sesleri gibi yazıyı veya sesi seslendiren bi site var mı? Genişletmek için tıkla ... Yazıyı seslendiren Text to Speech siteleri var ama tam anlamadım demek istediğini
NeArarsan' Alıntı: Böyle bir çizgifilm sesleri gibi yazıyı veya sesi seslendiren bi site var mı? Genişletmek için tıkla ... Yazıyı seslendiren Text to Speech siteleri var ama tam anlamadım demek istediğini
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 25 May 2021 #3 GirayBarış123' Alıntı: Yazıyı seslendiren Text to Speech siteleri var ama tam anlamadım demek istediğini Genişletmek için tıkla ... mesela çizgi filmdeki sesler varya onun gibi seslendirici.
GirayBarış123' Alıntı: Yazıyı seslendiren Text to Speech siteleri var ama tam anlamadım demek istediğini Genişletmek için tıkla ... mesela çizgi filmdeki sesler varya onun gibi seslendirici.
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 25 May 2021 #4 NeArarsan' Alıntı: mesela çizgi filmdeki sesler varya onun gibi seslendirici. Genişletmek için tıkla ... Öyle siteler yoktur herhalde insan gibi seslendiren
NeArarsan' Alıntı: mesela çizgi filmdeki sesler varya onun gibi seslendirici. Genişletmek için tıkla ... Öyle siteler yoktur herhalde insan gibi seslendiren
NeArarsan Üye Katılım 31 Mar 2021 Mesajlar 1,502 25 May 2021 #5 GirayBarış123' Alıntı: Öyle siteler yoktur herhalde insan gibi seslendiren Genişletmek için tıkla ... bencede yokyur ama bilen vardır diye açtım konuyu. Spoyler: Spoyler adamlar yıllarca çalışıyorlar o ses leri yapmak için o sesleri tarayıcıda görseler hallerini düşünemem (anlamsız bi cümle oldu ama xD
GirayBarış123' Alıntı: Öyle siteler yoktur herhalde insan gibi seslendiren Genişletmek için tıkla ... bencede yokyur ama bilen vardır diye açtım konuyu. Spoyler: Spoyler adamlar yıllarca çalışıyorlar o ses leri yapmak için o sesleri tarayıcıda görseler hallerini düşünemem (anlamsız bi cümle oldu ama xD