Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru Silüet Video Çekimi/Editi

MuYuDu

Üye
Selamlar herkese,

Ben Reklamcılık 2.sınıf öğrencisiyim. Bu dönem aldığım derslerden birinde, bana verilen markaya, briefe uygun bir "TV Reklamı" örneği çekmem gerekiyor.

Benim çekeceğim reklamda kullanmak istediğim bir yöntem var ve bu konuda sizlerden fikir ve yardım almak isterim.

Görsellerde gözüktüğü gibi öndeki karakterin siyah ve arkasının aydınlık olduğu silüet bir video çekmek istiyorum.

Adobe programlarından birkaçını kullanıyorum fakat Premier Pro daha önce kullanmadım. Profesyonel kamera ve lensler hakkında da bir bilgim yok.

Kullanabileceğimiz Stüdyomuz, kameramız, ışıklandırmamız, edit yapabileceğimiz bilgisayarımız mevcut.

Sizlerden istediğim şey tabi ki de oturup bana Premier anlatmanız değil. Bu çekimi yapabilmem için neler yapmam gerektiğini anlatırsanız çok sevinirim. Fikirleriniz ve bilgileriniz benim için çok önemli.

Teşekkürler 🤗

stock-video-silhouette-bodybuilding-girl-posing-on.png

IMG_20220320_135732.jpg

megaboz

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
karşıdan bi ters ışık olacak. Sonrasında manuel focus olacak. Birde iso ayarlarını çok düşürüp bi dene bakalım.

MuYuDu

Üye
karşıdan bi ters ışık olacak. Sonrasında manuel focus olacak. Birde iso ayarlarını çok düşürüp bi dene bakalım.
Öncelikle dönüşünüz için teşekkürler.

Bu projemizin süresi uzun. Denemesini yaptığım zaman mutlaka buradan geri dönüş sağlayacağım.

Kardeşim ilk olarak 2 adet ışık deneyebilirsin stüdyo ortamınızı bilmediğim için söylüyorum. Bir adet ters ışık lazım siület onun önüne geçecek, ordan bir çekim alırken diğeri çok düşük kelvine sahip sarı bir ışık olabilir bu şekilde bir görüntüyü çekersen tatlı sonuçlar ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum. Makinenin iso ayarları ile üstteki yorumda söylenen gibi oynamamda lazım.
Sonrasında zaten premier proda kesip biçme işlemi yapıp renklerle oynayacaksın lumetri color

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar