MehRain
Üye
Merhabalar bende herkes gibi youtube'a girmek istiyorum. Daha önceden bir kanalım vardı ve iyi de izleniyordum (2018 yılı). O zamanlar kullandığım pc gerek oyun videoları gerek edit için yeterli değildi. Bundan dolayı o dönem kanalımı satmıştım ve eski videolarımı açtığım yeni kanala yüklemiştim. Şuan videolarım hala izleniyor ve devam etmek istiyorum. Yeni bir sistem topladım artık eskisi gibi düşük performanslı bir pc değil her türlü içeriği yapabilecek bir pcye sahibim. Bundan dolayı tekrardan youtube'a içerik üretmek istiyorum. Hem bana hem de başkalarına da yardımcı olabilecek Youtube başlangıç içerikleri ne olmalı? Ne tarz videolar çekilmeli ve yüklense tutabilir? Bu tarz fikirlerinizi yorumlara yazmanızı istiyorum. Eminim ki vereceğiniz tavsiyeler yorumları okuyan herkese yaracaktır. Şimdiden teşekkür ederim sizlere. Youtube kanalımın ismi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
. İsme tıklayarak kanalıma gidebilirsiniz. Kanalım hakkında görüşlerinizi de merak ediyorum. Ayrıca para kazanma şartı olarak 4 bin izlenme saatinin 3.183 saatini tamamlamış durumdayım. Üstelik bir de 1000 abone olmam gerekiyor. Bu durum hakkında da destek olursanız çok memnun olurum. Normalde pek uğraşmam böyle şeylerle ama Onur abiyle 1 ay önce tanıştıktan sonra ve bizleri teşvik etmesinden sonra deli gibi youtube'a kafa atasım geldi.
Son düzenleme: