Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İş Alıyorum Sizin İçin Profesyonel YouTube Vlog Videolarınızı Editleyebilirim.(Konuşma ve Podcast Videoları Dahil)

ozgurkaan

Üye
Merhaba ben profesyonel video editörüyüm ve YouTube içerik üreticilerine özel video düzenleme hizmeti sunuyorum. Eğer MrBeast, EvanTubeHD, Ebo veya David Dobrik gibi içerik üreticilerinin videolarına benzer kaliteli düzenlemeler arıyorsanız, doğru yerdesiniz! Vlog, oyun, eğlence, eğitim ve her tür içerik için video düzenlemesi yapabilirim.
  • YouTube Vlogları: MrBeast gibi büyük projelere uygun dinamik ve yaratıcı düzenlemeler.
  • Eğlence ve Komedi Videoları: David Dobrik tarzında hızlı, akıcı ve eğlenceli editlerle videolarınızı dikkat çekici hale getiriyorum.
  • Oyun ve Teknoloji Videoları: EvanTubeHD gibi oyun ve teknoloji içeriklerini etkileyici düzenlemelerle sunuyorum.
  • Eğitim ve Eğitim Vlogları: İzleyicilerinizi bilgilendiren ama aynı zamanda eğlenceli içerikler yaratıyorum.
Neden Benimle Çalışmalısınız?
  • YouTube içerik üreticilerinin videolarına benzer profesyonellikte iş yapıyorum.
  • Yüksek kaliteli düzenlemelerle videolarınızı daha fazla izlenebilir hale getiriyorum.
  • Hızlı teslimat ve zamanında geri dönüş ile projelerinizi sorunsuz şekilde tamamlıyorum.
  • Özelleştirilmiş düzenlemeler ile videolarınızı benzersiz hale getiriyorum.
Beni tercih ederek videolarınızı profesyonel ve çarpıcı bir şekilde düzenletebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak ve örnek çalışmalarımı görmek için DM üzerinden veya instagram disketmedya üzerinden ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar