Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru Spunkram Library'nin Geçiş Efektleri ile ilgili sorun

Spunkram Library'nin geçiş efektleri ile ilgili birçok kişi problem yaşadı, forumda belirtti. Hiç kimseden dönüş yok, bir "kusura bakmayın" yok, "Çözeceğiz" vs. yok. 1 senedir Spunkram Library kullanıyorum hiç problem yaşamamıştım son güncellemeye kadar, yaptığınız iş için elinize sağlık fakat problem olduğunda arkasında duramayacağınız ürünü/hizmeti lütfen satmayın. Satacaksanız da gerekli desteği sağlayın.

POWERtsu

Üye
Aynı sorunu ben de geçtiğimiz günler de yaşadım, Önce AtomX de sorun yaşadım ardından Spunkram da, AtomX in geçtiğimiz günler de yeni sürümü çıktı o yüzden bu sorunlar yaşandı, ardından Spunkram da kendini güncelledi versiyon olarak değil bi kaç değişiklik yaptılar ve dosyalarına eklediler yani helper ın bana söylediği buydu Kullandığım Adobe yazılımı da dahil hepsini silip güncel linkleri ile tekrar kurdum ve bir sorun kalmadı... Kısacası ben sorunları çözebilmek için Premier i AtomX i ve Spunkram ı güncel dosyalarını tekrar indirip tekrar temiz kurulum yaptım ve düzeldi... Bunu yaparken çok kez tıkandım ve '' spunkramhelp@gmail.com '' adresine mail attım... Anında geri dönüş sağladılar ve hatta PC me bağlanıp sorunu çözdüler... Söylediğim yöntemleri uygulayıp çözemezseniz siz de Mail yolu ile sorunu çözebilirsiniz...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar