Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tamamı Onur Naci Öztürkler bilgisi ile ilerlediğim yeni kanalım.

kirikdeniz

Üye
Bilgimin ve deneyimin tamamı Onur Naci Öztürkler bilgisi ile biriktirdiğim bilgi ve deneyimi bir kanalda toplamak istedim. Onur kardeşimin videolarının ince detaylarını kendi bilgimle harmanlayıp bu deneyimi yaşamak istedim. sizlerin desteğini ve değerli yapıcı yorumlarınızı bekliyorum. özellikle konsept hakkında ve videodaki eksiklerim hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. işte link.

Sizleri arastirma video serileri ve gercekten yasanmis hikayelerden olusan kanalima davet ediyorum. Bana destek olmak icin kanalima abone olmanizi ve videolarımı begenmenizi rica ediyorum.

Son düzenleme:

DaffyGraphic

Moderatör
Moderatör
Bilgimin ve deneyimin tamamı Onur Naci Öztürkler bilgisi ile biriktirdiğim bilgi ve deneyimi bir kanalda toplamak istedim. Onur kardeşimin videolarının ince detaylarını kendi bilgimle harmanlayıp bu deneyimi yaşamak istedim. sizlerin desteğini ve değerli yapıcı yorumlarınızı bekliyorum. özellikle konsept hakkında ve videodaki eksiklerim hakkında beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. işte link.

Sizleri arastirma video serileri ve gercekten yasanmis hikayelerden olusan kanalima davet ediyorum. Bana destek olmak icin kanalima abone olmanizi ve videolarımı begenmenizi rica ediyorum.

Abone oldum . Sub confirmation1 de dikkatimi çekmedi iyi etmişsin sub confirmation koyup girerken abone l karşılıyor insanları . Hala 1 video var . Videoyu izledim güzel yani kusur bulamadım .

Merhaba,

Video ve konu güzel beğendim. Daha iyi olabilir.

Bence oturarak konuşursanız daha iyi olabilir. Arada bir yukarı doğru hareket ediyorsunuz anlatırken gözüme takıldı. Bu sayede mikrofon büyük ihtimal daha yakınınızda olur ses daha iyi ve tok gelir diye düşünüyorum. Ses kötü değil ama çok net de gelmedi. Arkadaki müzikten dolayımı yoksa dip ses mi var tam çözemedim açıkçası.

Aynı durum kamera içinde geçerli kötü değil ama tam net değil. Ya odaklamadan ya da ışıklandırmadan dolayı yüksek ISO değerinden dolayı olabilir.

Arka plan olarak hep bu perdeyi kullanmayı düşünüyorsanız (bence farklı bir şeyler olmalı) öndeki kitapları kaldırabilirsiniz veya daha zıt renkli bir şeyler koyabilirsiniz..

Video başından sonuna kadar konuştunuz maşallah :) Bence çok hızlı konuşuyorsunuz. Detayları biraz daha azaltıp aynı sürede daha yavaş konuşursanız daha etkili olabilir.

Bunlar benim düşüncelerim. Kesinlikle video kötü değil ama ben daha iyi işler çıkarabileceğinizi düşünüyorum. Zamanla daha iyi videolar gelecektir.

Kolay gelsin.

o1FeliX

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Bilmiyorum bana mı farklı ama ben kanala girdiğimde ilk bannera bakıyorum ve bannerdaki yazılar bulanık kalmış, okunurluğu azaltıyor diye düşünüyorum. Onları biraz daha canlı yaparsanız bence çok daha hoş olucaktır.

kirikdeniz

Üye
Merhaba,

Video ve konu güzel beğendim. Daha iyi olabilir.

Bence oturarak konuşursanız daha iyi olabilir. Arada bir yukarı doğru hareket ediyorsunuz anlatırken gözüme takıldı. Bu sayede mikrofon büyük ihtimal daha yakınınızda olur ses daha iyi ve tok gelir diye düşünüyorum. Ses kötü değil ama çok net de gelmedi. Arkadaki müzikten dolayımı yoksa dip ses mi var tam çözemedim açıkçası.

Aynı durum kamera içinde geçerli kötü değil ama tam net değil. Ya odaklamadan ya da ışıklandırmadan dolayı yüksek ISO değerinden dolayı olabilir.

Arka plan olarak hep bu perdeyi kullanmayı düşünüyorsanız (bence farklı bir şeyler olmalı) öndeki kitapları kaldırabilirsiniz veya daha zıt renkli bir şeyler koyabilirsiniz..

Video başından sonuna kadar konuştunuz maşallah :) Bence çok hızlı konuşuyorsunuz. Detayları biraz daha azaltıp aynı sürede daha yavaş konuşursanız daha etkili olabilir.

Bunlar benim düşüncelerim. Kesinlikle video kötü değil ama ben daha iyi işler çıkarabileceğinizi düşünüyorum. Zamanla daha iyi videolar gelecektir.

Kolay gelsin.IMG_6326.JPGIMG_6326.JPG
Değerli düşünceleriniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim. İşte insanlar kendilerini böyle geliştirebilir. Eleştirilerek. videoda kullandığım tüm envanteri kendim yaptım. ışıklar backdrop hepsini el emeğiyle yaptım. Işıkları mukavvadan içlerini aluminyum folyoyla kaplayarak yaptım. böyle olunca daha zevkli oldu. ama tabi ki yetersiz kaldı. aslında onlara daha güçlü ışıklar takarsam ışık olayını çözerim. oturarak anlatmak içinde güzel bi koltuk lazım elimde de olmadığı için onu da yapamadım. ama kulağıma küpe oldu. bundan sonraki videolarımda daha yavaş konuşacağım. Aslında şöyle bir durum var. 36 yaşındayım. evliyim. 1 bebeğim var 3 yaşında. video çekmek için fırsat kolluyorum resmen. benim için inanılmaz değerli bu söylemleriniz. tekrar teşekkür ediyorum. IMG_6326.JPG

kirikdeniz

Üye
Bilmiyorum bana mı farklı ama ben kanala girdiğimde ilk bannera bakıyorum ve bannerdaki yazılar bulanık kalmış, okunurluğu azaltıyor diye düşünüyorum. Onları biraz daha canlı yaparsanız bence çok daha hoş olucaktır.
hemen elden geçiriyorum. çok teşekkür ederim ilginize.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar