Can sıkıntısından yaptım psd paylaşamıyorum nedense isteyen olursa atabilirim
onderdarn Üye Katılım 2 Nis 2021 Mesajlar 103 1 Ağu 2021 #1 Can sıkıntısından yaptım psd paylaşamıyorum nedense isteyen olursa atabilirim
onderdarn Üye Katılım 2 Nis 2021 Mesajlar 103 1 Ağu 2021 #2 resimde yüklenmemiş Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. böyle gösterebilirim
resimde yüklenmemiş Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol. böyle gösterebilirim
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 1 Ağu 2021 #3 onderdarn' Alıntı: Can sıkıntısından yaptım psd paylaşamıyorum nedense isteyen olursa atabilirim Genişletmek için tıkla ... layer style, font değişebilirdi.
onderdarn' Alıntı: Can sıkıntısından yaptım psd paylaşamıyorum nedense isteyen olursa atabilirim Genişletmek için tıkla ... layer style, font değişebilirdi.
bilgilendim Üye Katılım 1 May 2021 Mesajlar 29 Web sitesi www.bilgilendim.com 1 Ağu 2021 #4 Fena değil. İlginç
ŞERİF DESK Üye Katılım 20 May 2021 Mesajlar 1,297 1 Ağu 2021 #5 onderdarn' Alıntı: Can sıkıntısından yaptım psd paylaşamıyorum nedense isteyen olursa atabilirim Genişletmek için tıkla ... çok güzel olmuş bence
onderdarn' Alıntı: Can sıkıntısından yaptım psd paylaşamıyorum nedense isteyen olursa atabilirim Genişletmek için tıkla ... çok güzel olmuş bence