akerimgnydn
Üye
Sosyal medya hakkında bilgim var, bir kaç senedir gerek mobil platformlar gerekse Adobe gibi ünlü şirketlerin programlarından tasarım, video editleme gibi işlerle ilgileniyorum. Kendim hala daha bir instagram sayfası yönetiyorum, bu sene 2 farklı sosyal etkinlikten iş teklifi aldım, ortalama fiyata iş alırım. Yaz dönemi haftada 3-4 kısa video editi (türüne göre 5-6 da olabilir), günlük gönderi tasarımları veya istenilen herhangi bir tasarım yapabilirim. Kış dönemi bu biraz daha seyrekleşir, hafta da 2-3 kısa video editine düşer gibi örnek vermem gerekirse. Elimde şu an bir kaç örnek var, eğer ki abdulkerimgunaydin@gmail.com adresinden iletişime geçerseniz yönettiğim sayfalar ve oraya ürettiğim içeriklere ulaşımınızı sağlayabilir, ek olarak boş zamanlarımda keyfi yaptığım tasarım, kısa video gibi çalışmalarıda gönderebilirim. Son olarak kullandığım programlar şunlar: Adobe Photoshop, Adobe Premier Pro, Canva, Adobe After Effects (daha çok premier tercih ederim), Picsart (Aciliyet olursa mobilden kullanırım)