batuhangundogdu
Üye
Merhaba arkadaşlar,
Ben Batuhan, 21 yaşındayım ve yaklaşık 3 yıldır aktif olarak video editörlüğü yapıyorum. Bu alana genç yaşta merak saldım ve zamanla tutkulu bir şekilde kendimi geliştirdim. Üniversitede Medya ve İletişim bölümünü okuyarak teorik bilgimi pekiştirdim, ardından ise bu alanda profesyonel olarak çalışmaya başladım.
Neler Yapıyorum?
Kullandığım Programlar:
Aynı zamanda sosyal medya dinamiklerine oldukça hâkimim. İçerik üretiminde sadece kurgusal değil, stratejik destek de sunabiliyorum. Yani sadece bir video değil, içerik fikri de çıkarabilirim.
Portföyüm:
Çalışmalarıma ve önceki projelerime göz atmak isterseniz:
Behance :
Eğer siz de içerik üreticisiyseniz, markanızı büyütmek istiyorsanız ya da dinamik bir video editörüyle çalışmak istiyorsanız mesaj kutum her zaman açık.
Yeni projelerde buluşmak dileğiyle!
İletişim : batuhanmit7@gmail.com
İyi forumlar dilerim,
Batuhan
Ben Batuhan, 21 yaşındayım ve yaklaşık 3 yıldır aktif olarak video editörlüğü yapıyorum. Bu alana genç yaşta merak saldım ve zamanla tutkulu bir şekilde kendimi geliştirdim. Üniversitede Medya ve İletişim bölümünü okuyarak teorik bilgimi pekiştirdim, ardından ise bu alanda profesyonel olarak çalışmaya başladım.

- Instagram Reels ve YouTube Shorts gibi dikey formatlara odaklanıyorum.
- YouTube videolarını hem kurgusal hem de içerik dinamiği açısından baştan sona düzenleyebiliyorum.
- Trendleri, algoritma değişikliklerini ve izleyici psikolojisini yakından takip ediyorum.
- Eğlenceli, dikkat çekici ve hedef kitlenize uygun içerikler hazırlıyorum.
- Markalaşma sürecinde içeriklerinizi daha profesyonel ve estetik bir görünüme kavuşturuyorum.

- Adobe Premiere Pro (İleri Seviye)
- Photoshop (Orta Seviye)
- After Effects (Temel Seviye)

Çalışmalarıma ve önceki projelerime göz atmak isterseniz:

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Behance :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.

Yeni projelerde buluşmak dileğiyle!
İletişim : batuhanmit7@gmail.com
İyi forumlar dilerim,