Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İş Alıyorum Uzun & Kısa Format İş Birliği

Merhaba arkadaşlar,

Ben Batuhan, 21 yaşındayım ve yaklaşık 3 yıldır aktif olarak video editörlüğü yapıyorum. Bu alana genç yaşta merak saldım ve zamanla tutkulu bir şekilde kendimi geliştirdim. Üniversitede Medya ve İletişim bölümünü okuyarak teorik bilgimi pekiştirdim, ardından ise bu alanda profesyonel olarak çalışmaya başladım.

🎬 Neler Yapıyorum?

• Instagram Reels ve YouTube Shorts gibi dikey formatlara odaklanıyorum.
  • YouTube videolarını hem kurgusal hem de içerik dinamiği açısından baştan sona düzenleyebiliyorum.
  • Trendleri, algoritma değişikliklerini ve izleyici psikolojisini yakından takip ediyorum.
  • Eğlenceli, dikkat çekici ve hedef kitlenize uygun içerikler hazırlıyorum.
  • Markalaşma sürecinde içeriklerinizi daha profesyonel ve estetik bir görünüme kavuşturuyorum.
💻 Kullandığım Programlar:

• Adobe Premiere Pro (İleri Seviye)
  • Photoshop (Orta Seviye)
  • After Effects (Temel Seviye)
🧠 Aynı zamanda sosyal medya dinamiklerine oldukça hâkimim. İçerik üretiminde sadece kurgusal değil, stratejik destek de sunabiliyorum. Yani sadece bir video değil, içerik fikri de çıkarabilirim.

📁 Portföyüm:
Çalışmalarıma ve önceki projelerime göz atmak isterseniz:
👉
Behance :

🤝 Eğer siz de içerik üreticisiyseniz, markanızı büyütmek istiyorsanız ya da dinamik bir video editörüyle çalışmak istiyorsanız mesaj kutum her zaman açık.
Yeni projelerde buluşmak dileğiyle!
İletişim : batuhanmit7@gmail.com

İyi forumlar dilerim,
Batuhan

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar