batuhangundogdu
Üye
Selamlar!
Ben Batuhan, yaklaşık 3 yıldır aktif olarak video editörlüğü yapıyorum. Özellikle Instagram Reels ve YouTube Shorts gibi dikey formatlarda uzmanlaştım.
Bu zamana kadar birçok marka ve içerik üreticisiyle profesyonel şekilde çalıştım. Güncel olarak aşağıdaki ekiplerle projeler yürütüyorum:
Aktif Olarak Çalıştığım Yerler:
• MZNDanışmanlık (Kurumsal içerikler)
• UniKazan (Eğitim & sınav odaklı Reels ve YouTube Shorts)
• Marcus Medya (Antalya merkezli sahada çekim + kurgu)
• Coachify (Kariyer & koçluk içerikleri)
• MirzaYKS (Genç hedef kitle odaklı Reels içerikleri)
Tüm kurgularımı Adobe Premiere Pro ile hazırlıyorum, gerektiğinde After Effects ve Photoshop desteği de sağlıyorum.
Trendlere, izlenme psikolojisine ve algoritmalara oldukça hâkimim. Sadece bir edit değil, içeriğin nasıl daha iyi tüketileceği konusunda da katkı sunuyorum.
Portföy & İletişim:
Tüm referanslarım, örnek işlerim ve stilime dair detaylar sitemde mevcut. ( Yarısından çoğu girilmedi ) +500 proje.
Reels veya Shorts formatında düzenli bir editöre ihtiyacınız varsa bana direkt buradan ulaşabilirsiniz.
Kanalınızı ya da içeriğinizi büyütmek isteyen herkese kapım açık.
İster tek video, ister uzun vadeli iş birlikleri için görüşebiliriz!
Görüşmek üzere,
Batuhan
Ben Batuhan, yaklaşık 3 yıldır aktif olarak video editörlüğü yapıyorum. Özellikle Instagram Reels ve YouTube Shorts gibi dikey formatlarda uzmanlaştım.
Bu zamana kadar birçok marka ve içerik üreticisiyle profesyonel şekilde çalıştım. Güncel olarak aşağıdaki ekiplerle projeler yürütüyorum:

• MZNDanışmanlık (Kurumsal içerikler)
• UniKazan (Eğitim & sınav odaklı Reels ve YouTube Shorts)
• Marcus Medya (Antalya merkezli sahada çekim + kurgu)
• Coachify (Kariyer & koçluk içerikleri)
• MirzaYKS (Genç hedef kitle odaklı Reels içerikleri)

Trendlere, izlenme psikolojisine ve algoritmalara oldukça hâkimim. Sadece bir edit değil, içeriğin nasıl daha iyi tüketileceği konusunda da katkı sunuyorum.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Tüm referanslarım, örnek işlerim ve stilime dair detaylar sitemde mevcut. ( Yarısından çoğu girilmedi ) +500 proje.

Kanalınızı ya da içeriğinizi büyütmek isteyen herkese kapım açık.
İster tek video, ister uzun vadeli iş birlikleri için görüşebiliriz!
Görüşmek üzere,
Batuhan