Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru Video Efekti

Herkese merhaba,

Adobe Premier Pro’da video effect kısmında “Video Transitions-Slide-Whip” geçiş efekti var. Bu efekt soldan sağa geçiş yapıyor. Ben bu efektin sağdan sola, aşağıdan yukarıya gibi konumlarda hareket ederek videoya girmesini istiyorum. Effects Control sekmesinde sadece zamanlama ayarı yapabiliyorum. Var mıdır bir çözümü?

Şimdiden teşekkürler 🫵🏻

megaboz

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
belki sadece o vardır tam hatırlayamadım ama premiere composer diye bi eklenti var belki onun içindeki efektler işine yarayabilir. Ücretsiz bir eklenti istersen bi dene.

belki sadece o vardır tam hatırlayamadım ama premiere composer diye bi eklenti var belki onun içindeki efektler işine yarayabilir. Ücretsiz bir eklenti istersen bi dene.
Cevabın için teşekkür ederim. Evet onu Onur'un videosundan bakarak yükledim ancak Window üst sekmesinde Extensions kısmı yüklememe rağmen aktif olmuyor. Sahte yazılım olduğu için midir başka bir hata mı var anlamadım ama plugin'i aktif edemedim :/

Cevabın için teşekkür ederim. Evet onu Onur'un videosundan bakarak yükledim ancak Window üst sekmesinde Extensions kısmı yüklememe rağmen aktif olmuyor. Sahte yazılım olduğu için midir başka bir hata mı var anlamadım ama plugin'i aktif edemedim :/
bütün aşamaları uyguladığınızdan eminmisiniz bide sürümünüz düşükse ondan olabilir

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar