Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Video üzerine daha ne ekleyebilirim?

Merhaba arkadaşlar videolarım için sonunda bir şablon oturttum, fakat daha üstüne ne eklenebilir. Herhangi bir şey eklemeye gerek var mı son hali iyi mi?

Merhaba arkadaşlar videolarım için sonunda bir şablon oturttum, fakat daha üstüne ne eklenebilir. Herhangi bir şey eklemeye gerek var mı son hali iyi mi?

@Jaaamiryooo 'ya katılıyorum:

Bence biraz daha şeffaf bir giriş lazım. Çakmak sesi gelene kadar arka görsel yavaş yavaş 0-100 opacity olabilir. Ardından gelen Biliyorum Sana Giden Şiir başlığı da yok olmak yerin Audio Spectrum'a şeffaf bir geçiş yapabilir. Kapanışta da Çarşamba günleri dedikten sonra yine şeffaf bir şekilde kararma başlayabilir. 3.00'dakika da başlayan nota girdiğinde de Şiir, yorum vs. yazısı gelebilir (yazının ani veya şeffaf gelmesi konusunda emin olamadım, ikisini de dene o noktada). 3.04'de başlayan son notaların kısmında da Şiir, yorum vs. yazısı kararabilir.

Bu yukarıda anlattığım gibi yaparsan giriş ve çıkışın daha etkili olacağını düşünüyorum.

Bence biraz daha şeffaf bir giriş lazım. Çakmak sesi gelene kadar arka görsel yavaş yavaş 0-100 opacity olabilir. Ardından gelen Biliyorum Sana Giden Şiir başlığı da yok olmak yerin Audio Spectrum'a şeffaf bir geçiş yapabilir. Kapanışta da Çarşamba günleri dedikten sonra yine şeffaf bir şekilde kararma başlayabilir. 3.00'dakika da başlayan nota girdiğinde de Şiir, yorum vs. yazısı gelebilir (yazının ani veya şeffaf gelmesi konusunda emin olamadım, ikisini de dene o noktada). 3.04'de başlayan son notaların kısmında da Şiir, yorum vs. yazısı kararabilir.

Bu yukarıda anlattığım gibi yaparsan giriş ve çıkışın daha etkili olacağını düşünüyorum.
Öneri için teşekkürler bir iki deneme yapıcam.

Bence güzel olmuş, pek fazla eklemen gereken bir şey yok

Katılıyorum

Web sitesi
www.keremakin.com
Bence cok güzel, sade ve şık bir calisma olmus, bence daha fazla bir sey eklenmesine gerek yok.
Sadece intro ve outro bana da birazcik uzun gibi geldi. Bunun disinda ben cok begendim, eline saglik.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar