Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru Videoda Çekilen Nesnenin Üzerindeki Toz ve Çizikleri Nasıl Temizleyebilirim?

monolink

Üye
Web sitesi
medyacut.com
Merhaba değerli forum üyeleri, herkese iyi forumlar!

Bir kahve makinesi tanıtım filmi çektim ve herşey iyi hoş fakat makineler koyu renkli ve biraz da kullanılmış ve çizilmiş. Bununla birlikte ayakaltı bir kafenin tezgahında çekmek durumunda kaldığım için oldukça rahatsız edici toz taneleri var bazı sahnelerde. Bunları, şayet bir program varsa kolayca temizlemenin bir yolunu arıyorum, yoksa uzun uzadıya temizleme yöntemini uygulamam gerekecek ve zamanım da kalmadı iş teslimi için. Bilen dostlar yardımcı olursa çok müteşekkir olacağım...

*programın torrent ya da ücretsiz versiyonunu önerirseniz ekstra mutlu olurum...

Teşekkürler!

Son düzenleme:
Yarın pazar, boştayım. keşke video ve tozları belirten resimler olsaydı. çok basit bir şekilde bulabileceğiniz programlarda, örneğin ücretsiz davinci resolve'de çok güzel renk ayarlamaları var, hata gidermek bir yana dursun videoları çok daha güzel bir hale getirebilirsiniz.
bu sayfadan programı bulup serbest sürümünü elde edebilirsiniz, bahsettiğiniz konuda da işinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.

monolink

Üye
Web sitesi
medyacut.com
Yarın pazar, boştayım. keşke video ve tozları belirten resimler olsaydı. çok basit bir şekilde bulabileceğiniz programlarda, örneğin ücretsiz davinci resolve'de çok güzel renk ayarlamaları var, hata gidermek bir yana dursun videoları çok daha güzel bir hale getirebilirsiniz.
bu sayfadan programı bulup serbest sürümünü elde edebilirsiniz, bahsettiğiniz konuda da işinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.
Log görüntü çekmiştim ve rengi resolve'de girdim zaten fakat tozları kaybetmek mümkün olmadı hocam, hatta rec709 lut kullandım, elle ayarlamalar da yaptım. Hatta makinenin 1 tanesi siyah, esasında nispeten açık olması gereken filmi baya koyu yaptım tozları elden geldiğince gidersin diye, buna rağmen bazı sahnelerde gerçekten mümkün olmadı gidermek ve görmemek; yok olmuyor lanetler... Halihazırda bilgisayarımda yüklü program yani, fakat 2-3 haftadır kullanmaktayım, bu sebeple tozları giderebilecek kadar kafa çalıştıramamış olabilirim. Görsellik de çok birşey yok esasında, o sebeple paylaşmamıştım. Bir arkadaşım magic bullet vfx diye bir program var, onu önerdi ve şimdi indiriyorum ''torrent'' olarak. Onun videolarına baka baka yapacağım ya da after'da kare kare gidermeye uğraşacağım... :(

Cevap için teşekkürler! ✌️

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar