arkadaşlar bu videodaki başlangıctaki editi yapmak istiyorum effect isimleri alabilirmiyim.
X xernetks Üye Katılım 10 Nis 2021 Mesajlar 45 28 Nis 2021 #1 arkadaşlar bu videodaki başlangıctaki editi yapmak istiyorum effect isimleri alabilirmiyim.
Laxeux Yönetici Yönetici Katılım 19 Kas 2020 Mesajlar 254 Web sitesi instagram.com 28 Nis 2021 #2 warp shake var exposure var filmdamage var kalanı geçiş zaten
V vbar Üye Katılım 15 Nis 2021 Mesajlar 13 28 Nis 2021 #3 geçiş effecti ve cc varsadece youtube ye aratırsan bulabilirsin "ae how to make transition" ve "ae how to make cc" yazaraktan.
geçiş effecti ve cc varsadece youtube ye aratırsan bulabilirsin "ae how to make transition" ve "ae how to make cc" yazaraktan.
X xernetks Üye Katılım 10 Nis 2021 Mesajlar 45 28 Nis 2021 #4 Laxeux' Alıntı: warp shake var exposure var filmdamage var kalanı geçiş zaten Genişletmek için tıkla ... dostum adobe premier için varmıydı?
Laxeux' Alıntı: warp shake var exposure var filmdamage var kalanı geçiş zaten Genişletmek için tıkla ... dostum adobe premier için varmıydı?
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 28 Nis 2021 #5 xernetks' Alıntı: dostum adobe premier için varmıydı? Genişletmek için tıkla ... film damage sapphirre efekti
xernetks' Alıntı: dostum adobe premier için varmıydı? Genişletmek için tıkla ... film damage sapphirre efekti