Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru VİNÇ/ARAÇ KAPLAMASI NASIL YAPILIYOR?

SeozaX

Üye
Selam, şu an abimin çalıştığı bir firma var. Firma araç üstü vinçlerr üretiyor. Üretilen vinçlere tasarım istiyorlar. Abim de sende bir bakar mısın diye benden rica etti. Ben de kabul ettim. Bir bakacağım hani tasarımı nasıl yapabilirim. Ama şöyle bir sorunumuz var. Daha önce böyle bir işi hiç yapmadım. Photoshop'taki araçlara falan hakimim. Onda problem yok. Ama daha önce böyle bir kaplama işi yapmadığım için detaylarına hakim değilim. Yani Photoshop'ta bu tasarım nasıl yapılıyor. Sonrasında bu tasarım hazırlandıktan sonra baskıya nasıl gönderiliyor. Baskıda ne oluyor ne bitiyor hiçbir şey bilmiyorum. Daha önce böyle bir araç tasarım kaplama işi yapmış olan varsa bana yardımcı olabilir mi? vinç fotoğraflarını aşağıya ekliyorum bana fikir verebilecek birisine ihtiyacım var.WhatsApp Image 2025-05-20 at 22.56.06 (1).jpgWhatsApp Image 2025-05-20 at 22.56.06.jpg

tecirgame

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
giydirme yapacağın her alanın ölçüsünü almalısın , sonra illustrator de artboardlar ile tasarımın şeklini çıkartıp , onun üzerinde çalışmalısın , yaptığın çalışma vektörel ve kaliteli olmalı. çünkü böyle büyük bir aracın kaplaması normal fotoğraf vs ile çok pikselli olacaktır. sadece photoshop ile olmaz

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar