Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yazılımınız orjinal değil uyarısı

sdrap61

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Arkadaşalar herkese selamlar crackli premiere pro 19 kullanıyorum ekteki resimde olduğu gibi yazılımınız orjinal değil uyarısı alıyorum. kullanma konusundan sıkıntı yaşıyorum fakat daha fazla bilgi edinin bölümüne tıklamadıkça uyarı kapanmıyor ve internet sitesine yönlendiriyor oyun oynarken de çıkıyor bu uyarı ve haliyle biraz sinir bozucu bundan nasıl kurtulabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• Ads?z.png
    Ads?z.png
    235.9 KB · Görüntüleme: 15
Öncelikle selam, ben Nexus.

Kankacım programın cracki hatalı olablir. Programı ve dosyalarını sil başka biryerden indir.

Sorun çözülücektir :)

sdrap61

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Önerebileceğin bir yer var mı 2019 surumu icin onceden boyle bi sorun yoktu son 1-2 aydir basladi bu hatayi vermeye

Web sitesi
www.instagram.com
sdrap61' Alıntı:
Arkadaşalar herkese selamlar crackli premiere pro 19 kullanıyorum ekteki resimde olduğu gibi yazılımınız orjinal değil uyarısı alıyorum. kullanma konusundan sıkıntı yaşıyorum fakat daha fazla bilgi edinin bölümüne tıklamadıkça uyarı kapanmıyor ve internet sitesine yönlendiriyor oyun oynarken de çıkıyor bu uyarı ve haliyle biraz sinir bozucu bundan nasıl kurtulabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
yeniden yüklemene gerek yok sadece baştan crack yapman lazım youtube'da var videoları.

sdrap61

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Yahya Kağan Bektaş' Alıntı:
sdrap61' Alıntı:
yeniden yüklemene gerek yok sadece baştan crack yapman lazım youtube'da var videoları.

teşekkür ederim dostum sayende şimdilik durumu çözdüm gibi görunuyor.

sdrap61' Alıntı:

Eğer bilgisayarında Creative Cloud yüklü ise kaldıırmalısın eğer farklı bir uygulama linki istersen benimde sıkça kullandığım ve hiç bir sıkıntı (virüs vs.) yaşamadığım sitenin linki 

Premiere Pro 2019 
  (Linki ben kısalttım reklamsız)

Premiere Pro 2020 (eski sürüm) 

sdrap61

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Asrinusenti' Alıntı:
sdrap61' Alıntı:

Eğer bilgisayarında Creative Cloud yüklü ise kaldıırmalısın eğer farklı bir uygulama linki istersen benimde sıkça kullandığım ve hiç bir sıkıntı (virüs vs.) yaşamadığım sitenin linki 

Premiere Pro 2019 

Premiere Pro 2020 (eski sürüm) 

Destegin icin tesekkurler dostum

Laxeux

Yönetici
Yönetici
Web sitesi
instagram.com
Bu yazılanların hiçbirini yapmana gerek yok program dosyaları>adobe>Adobe genuie ile ilgili birşey olması lazım o klasörü silmelisin ardından görev yöneticisinden hizmetler bölümünden adobe genuie serviceyi kapatman lazım

osmanyigit8

Moderatör
Moderatör
Web sitesi
www.youtube.com
Aynı sorun bende de çıkıyor denemeye çalıştım fakat yapamadım :/ Sen nasıl yaptın anlatır mısın ?

sdrap61

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
dostum buradakı lınkten ındırdım kurduktan sonra crack klasorunde bulunan dosyaları programın ustune sağ tık yapıp dosya konumunda aç deyip oraya yapıştırdım ve sorunum cozuldu geçen hafta yaptım bır haftadır herhangı bır sorun yaşamadım.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar