Bu tür tasarımsal çalışmalara pek bir şey söylenemez. bana kötü gelen size veya bir kitleye çok güzel hitabedebilir. Bu çalışmaya hangi açıdan yaklaşmamız gerektiğini de bilemiyorum. bir resmi efektlemek mi yoksa resmin kompozisyonu mu. Çok ama çok geniş bir konuda hap şeklinde bilgi vermemiz çok zor. Size naçizane bir tavsiyem olabilir. Deviantart portalına üyelik gerçekleştirin ve bir süre orada vakit geçirin. Bu tür çalışmalarda akım kavramı da var, şu an neler moda. Gözünüz aşinalık kazansın. Sonra bir çalışma ne amaçla yapılır konusu var. Ben bir çalışma yaptım bence güzel oldu, sizce nasıldan ziyade ben sektörde bu işten para kazanan biri olarak şunu söyleyebilirim. kaç renk kullanılacak, siyah beyaz fotokopide logo belirgin çıkar mı ? Bunu plaj havlularına iplik ile işleyebilirler mi ? Fayansçı havuzun tabanına bu logoyu nasıl işleyebilir ? gibi. Elbette sanatta amaç ve iş hayatı gerekleri kavramı çatışması evrensel bir sorun. Bir amaç için birşey gerçekleştirmeye çalışın. Yaptığınız şey o amacı ne kadar karşıladı ona bakalım