Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Youtube içerik önerisi

iAmAlchera

Üye
Selam herkese, Yakında 1k aboneye yaklaşacak ve 4000 saati fazlasıyla tamamlamış kanalımın içeriği şu anda müzik üzerine çünkü para kazanma şartlarını en hızlı bu şekilde aşarım diye düşündüm ve yaklaşık 6-7 aylık bir süreçten sonra 860 abone, 48k izlenme saati ve 314k görüntülemeye ulaşmış bulunmaktayım. 4k izlenme saatini 2-3 ayda falan tamamladım. Bu yöntemi öneririm ancak tek problem: Aboneler tamamen bağımsız kendinize özel bir kitle yaratmıyorsunuz, bunu aklınızdan çıkartmayın. Zaten bu içerik üzerinden para kazanmayı açmanızı önermiyorum da sanatçılarla davalarla uğraşma ihtimaliniz var. Neyse uzattım özür dilerim, şimdi geliyorum konuma. Öncelikle kanalımı incelemeniz için linkini bırakayım lütfen eksik gördüğünüz veya düzeltmemin daha uygun olduğu bir detay görürseniz bildirin, çok sevinirim:

Öncelikle şu anda içerisinde bulunduğu içerik türü Müzik ve yüklediğim müziklerin yaklaşık %85'i telif hakkından dolayı para kazanmaya kapalı, dolayısıyla para kazanamıyorsunuz fakat altını çiziyorum content id veya telif hakkı ihtarı değil yalnızca para kazanmaya kapalı. Zaten para kazanmayı açmadan önce telifli tüm şarkıları kaldıracağım.

Aklımda kesinlikle şu detay var; Türkçe bir içerik üretmek istemiyorum çünkü muhtemelen sizin de bildiği üzere yabancı içeriğe göre çok daha az kazandırıyor. Yeterli derece İngilizce biliyorum çeviri, İngilizce seslendirme vs. yapabilirim.

Sınırsız türde içeriğe açığım fakat lütfen ASMR, mukbang vs ile de gelmeyin :). Yeterli derecede Premiere Pro, After Effects ve Photoshop bilgim var.

Şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

• 07.04.2022.png
    07.04.2022.png
    13.8 KB · Görüntüleme: 4

iAmAlchera

Üye
Amacın o kategori üzerinden para kazanmak ise asla önermem fakat benimki gibi 1000 abone 4000 saati tamamlamak ise yapabilirsin bir şarkı üzerinden tek seferde tamamlarsın 4000 saati.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar