Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

YouTube kanalım hakkında görüş, önerileriniz?

ufukece

Üye
Web sitesi
www.facebook.com
İyi forumlar, selamlar.
1 haftadır düzenli video atmaya başladığım yeni bir kanalım var.
Kendimi nasıl geliştirebileceğim hakkında, kanal ve içerik hakkında görüş ve düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim.

UBtrack

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
İyi forumlar, selamlar.
Kendimi nasıl geliştirebileceğim hakkında, kanal ve içerik hakkında görüş ve düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim.

bannera bayıldım, thumbnailler daha iyi olabilir

Capthan

Üye
Web sitesi
www.linkedin.com
Selamlar Üstadım,

Öncelikle iyi günler dilerim.

Banner çok başarılı olmuş lakin " Kırmızı Beyaz Siyah ve Gri tonlarında ki Bannerın Mavi Kısmı " biraz kötü duruyor. Dark Gray - Beyaz - Syah yazarsan o kısmı şahane olur.

İntro göremedim videolarda İntro ve Outrolar ve özellikle End Screen çok önemli bunları eklersen daha kaliteli işler çıkartabilirsin.

Son olarak ses bazı yerlerde patlıyor Hard Limitter effectini kullan mutlaka :)

Bol şansların olsun.

ufukece

Üye
Web sitesi
www.facebook.com
Selamlar Üstadım,

Öncelikle iyi günler dilerim.

Banner çok başarılı olmuş lakin " Kırmızı Beyaz Siyah ve Gri tonlarında ki Bannerın Mavi Kısmı " biraz kötü duruyor. Dark Gray - Beyaz - Syah yazarsan o kısmı şahane olur.

İntro göremedim videolarda İntro ve Outrolar ve özellikle End Screen çok önemli bunları eklersen daha kaliteli işler çıkartabilirsin.

Son olarak ses bazı yerlerde patlıyor Hard Limitter effectini kullan mutlaka :)

Bol şansların olsun.

Banner eski bir banner, çok önceden bir arkadaşa yaptırmıştım, elden geçirmeyi düşünüyorum, görüşlerin için teşekkür ederim.

İlk videolarda intro ve outro yoktu, yeni videolarda onları da eklemiş bulunmaktayım.

Hard Limiter efektine ise göz atacağım, yeni yeni premiere pro kullanmaya başladım, değerli görüşlerin için teşekkür ederim :)

gungaga

Üye
İyi forumlar, selamlar.

Denoise ekleyerek arkada ki gürültüyü kaldırabilirsin ve arka planda kısık bir müzik videoyu daha akıcı yapar, iyi akşamlar

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar