Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru Youtube Vergisi Sıkıntısı

Zangetsu

Üye
Kanalım yavaştan para kazanacak hale geldi, ama Bağkur ödeyecek hale gelmesine daha var. Onur Abi'nin Youtube'da bahsettiği videodan hatırladığım kadarıyla İçerik üretici vergilendirmesi %15 diye biliyorum. Çektiğim paranın %15'i buna özel açılan banka kartı hesabımla direkt devlete gidecek kalanı kartta kalacak eğer yanlış bilmiyorsam.

Bağkur ödemek dışında bir sorunum yok, ama etrafımda ödemeyen çok fazla insan gördüm. Gerek her 2-3 yılda bir af çıkması gerek ödemeyene bir şey olmamasından dolayı başıma en fazla ne gelebilir merak ediyorum.

Etrafımdakiler genel olarak ilk Bağkurunu öde, erken yaşta Bağkuru aç erken emekli olursun emekli olana kadar ödemezsin olmaya yakın af çıktığında topluca ödersin gibi bir öneride bulunuyor. Bilen biri varsa ne yapabilirim ve en mantıklı yol nedir anlatabilirse çok sevinirim.

Özetle kafamdaki iki seçenek şöyle:
1) İlk ay Bağkur öde, sonra ödeme
2) Hiç bağkur ödeme
iki seçenekte de %15 içerik üreticisi vergisini ödüyorum.

Kanalın para kazanması 9 Haziranda katıl butonu 30 Haziranda açıldı, gelir şimdilik aşağıda gördüğünüz şekilde:Ekran Alıntısı.PNG

Ekli dosyalar

• 1656787649851.png
    1656787649851.png
    41.4 KB · Görüntüleme: 4

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar