Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Youtuberlar ve Editorler hakkinda

Selam gencler benim tek merak ettigim şey ve gelecekte yapacagim şey bunun cevabini bilenler veya bu konuda en küçük birşey de bilenler yaza bilir. Şuan ki yotube kanallarinin editorleri ile kanal sahiplerinin arasinda nasil bir anlaşma var? nasil cercevede calisyor editorler? yani nasil kendi zahmetimden suistimal ettirmeyecegim? aralarindaki sözlesmemi desem anlasmami desem nasil konular iceriyor? haftalikmi aylik lmi video basinami? bunlar hakinda bilgisi olan varsa yazsin lutfen.

ADE53

Üye
Aylık da çalışan var video başı ücret alan da var. Zahmetimden süistimal edemem derken yotuber videoyu beğenene kadar revize etmen gerekiyor.Uzun süreli çalışmalarda tabikide bir sözleşme yapılır. Sözleşme detayları youtubere göre değişir. Ama şunu şöyliyim bu işe gireceksen zahmet edeceksin tabi parasını da ona göre alacaksın.

Aylık da çalışan var video başı ücret alan da var. Zahmetimden süistimal edemem derken yotuber videoyu beğenene kadar revize etmen gerekiyor.Uzun süreli çalışmalarda tabikide bir sözleşme yapılır. Sözleşme detayları youtubere göre değişir. Ama şunu şöyliyim bu işe gireceksen zahmet edeceksin tabi parasını da ona göre alacaksın.
süistimal dedigim şey sonradan dolandirlmamak. yani havuz sistemi gibi bir çalışma mantigi istyorum ben. tabiki dolandirlmak çok az gorune bilir bu konuda ama yotuber demek dolandirmayacagi anlamima gelmez.

ADE53

Üye
Dolandırma konusunda sizin youtuberle olan iletişiminize bağlı yani adamın konuşma tarzından fln anlaşılabilir. Ama belki farklı bir havuz sistemi sitesi vardır o konuda pek bir bilgim yok açıkçası.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar