Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eskiden oluyordu ama aldığım bir packde çalışmıyor diye.Pluginleri sil yükle yaptım olmadı sıra after effectsi yapmaya geldi bu hatayı alıyorum geri yükleyemiyorum hiçbir zaman yüklenmeyecek diye çok korkuyorum lütfen yardım edin
Eskiden oluyordu ama aldığım bir packde çalışmıyor diye.Pluginleri sil yükle yaptım olmadı sıra after effectsi yapmaya geldi bu hatayı alıyorum geri yükleyemiyorum hiçbir zaman yüklenmeyecek diye çok korkuyorum lütfen yardım edin Ekli dosyayı görüntüle 1104
Eskiden oluyordu ama aldığım bir packde çalışmıyor diye.Pluginleri sil yükle yaptım olmadı sıra after effectsi yapmaya geldi bu hatayı alıyorum geri yükleyemiyorum hiçbir zaman yüklenmeyecek diye çok korkuyorum lütfen yardım edin Ekli dosyayı görüntüle 1104