Yeni bir fragmovie yaptım eleştirilerinizi bekliyorum (iyi-kötü)
Teoxus Üye Katılım 14 Nis 2021 Mesajlar 289 21 Nis 2021 #1 Yeni bir fragmovie yaptım eleştirilerinizi bekliyorum (iyi-kötü)
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 21 Nis 2021 #2 MtaDeLi' Alıntı: Yeni bir fragmovie yaptım eleştirilerinizi bekliyorum (iyi-kötü) Genişletmek için tıkla ... Öncelikle müzik uyumsuz, bu yüzden bütün video bozulmuş aslında, efektler iyi ama dediğim gibi şarkı uyumsuz
MtaDeLi' Alıntı: Yeni bir fragmovie yaptım eleştirilerinizi bekliyorum (iyi-kötü) Genişletmek için tıkla ... Öncelikle müzik uyumsuz, bu yüzden bütün video bozulmuş aslında, efektler iyi ama dediğim gibi şarkı uyumsuz
suliman Üye Katılım 8 Nis 2021 Mesajlar 30 22 Nis 2021 #4 GirayBarış123' Alıntı: Öncelikle müzik uyumsuz, bu yüzden bütün video bozulmuş aslında, efektler iyi ama dediğim gibi şarkı uyumsuz Genişletmek için tıkla ... ne bu anlamadım
GirayBarış123' Alıntı: Öncelikle müzik uyumsuz, bu yüzden bütün video bozulmuş aslında, efektler iyi ama dediğim gibi şarkı uyumsuz Genişletmek için tıkla ... ne bu anlamadım
Teoxus Üye Katılım 14 Nis 2021 Mesajlar 289 22 Nis 2021 #5 suliman' Alıntı: ae den mi yoksa pr denmi Genişletmek için tıkla ... ae
necatiozsoy Üye Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 335 22 Nis 2021 #6 MtaDeLi' Alıntı: Yeni bir fragmovie yaptım eleştirilerinizi bekliyorum (iyi-kötü) Genişletmek için tıkla ... Fragmovie editlerinde yavaşlatma için twixtor kullanmanı tavsiye ederim. Daha kaliteli duruyor. Birde kaliteli CC eklersen daha güzel görünür.
MtaDeLi' Alıntı: Yeni bir fragmovie yaptım eleştirilerinizi bekliyorum (iyi-kötü) Genişletmek için tıkla ... Fragmovie editlerinde yavaşlatma için twixtor kullanmanı tavsiye ederim. Daha kaliteli duruyor. Birde kaliteli CC eklersen daha güzel görünür.