Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HassoaticiiSpunkramHassoaticii, Spunkram adlı kullanıcının profilinde yazdı.
YALVARIRIM DUY BE PAŞAM SESİMİ NE OLUR DUY KONUYA BOYLE BİRŞEY BIRAKTIM GÖR BİZİ
Fragmovie nasıl yapılır adlı videolarını izledim ama istediğim bırakmış olduğum linkteki gibi fragmovie nasıl yapılır öğrenmek istiyorum
Kanal İnceleme Videosuna beni de dahil eder misin?
Düzenli Olarak artık Photoshop eğitimleri ve Plotagon Studio (Animasyon Programı) eğitimleri çekmeye başladım
LimonKjaerSpunkramLimonKjaer, Spunkram adlı kullanıcının profilinde yazdı.
Selamlar bropam,
Preset oluşturma gibi düzenleme yaparken işimizi hızlandıracak konularda da video çekmene ihtiyacımız var Örnek olarak aşağıda bir konu var, göz atma şansın varsa sevinirim. Bu tür konularda da bir kısa eğitim serisi gelirse çok iyi olur diye düşünüyorum.
Arkadaşlar selamlar, Premiere'de sonra da kullanmak üzere kendim için preset hazırlamak istiyorum. Aslında istediğim gayet basit, örnek verecek olursam: 5 saniye kadar sürecek olan fotoğrafın 1. saniyeden başlamak üzere 5. saniyeye kadar 'scale'ini büyüteceğim. Daha da açarsam video süresince...
forum.spunkram.com
HassoaticiiSpunkramHassoaticii, Spunkram adlı kullanıcının profilinde yazdı.
Merhaba dostum seni severek takip ediyorum. Senden küçük bir ricam olacak tugay gök adlı youtuberın videolarında tek tek gelen abone ol like at zili aç Animasyon'u after affect te nasıl yapacağımı bilmiyorum bu konu hakkında bi video gelirse gerçekten çok memnun olurum. Yaptığın işleri takdir eder başarılarının devamını diliyorum @Spunkram