Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Premier Pro Timeline No Sequences Hatası

renkweb

Üye
Merhaba üzerinde uzun zamandır çalıştığım projemi timeline alanında iken kapattım yanlışlıkla proje hakkında herşey elimde var fakat time line yedeğini nasıl geri getirebileceğim bir önerisi olan varmı help me

Ekran Resmi 2021-05-17 13.26.47.png

Web sitesi
www.youtube.com
Merhaba üzerinde uzun zamandır çalıştığım projemi timeline alanında iken kapattım yanlışlıkla proje hakkında herşey elimde var fakat time line yedeğini nasıl geri getirebileceğim bir önerisi olan varmı help me

Ekli dosyayı görüntüle 1870
proje dosyası elindeyse proje ile ilgili dosyaların olduğu project ekranında sequence dosyası yer alır project kısmını ss atarsan yardımcı olabilirim

renkweb

Üye
proje dosyası elindeyse proje ile ilgili dosyaların olduğu project ekranında sequence dosyası yer alır project kısmını ss atarsan yardımcı olabilirim
hocam hızlıca yardımcı olabilirmisiniz hangi dosyadan bahsediyorsunuz Adobe Premiere Pro Auto-Save dosyasımı proje kayıtlı ama açtığımda o timeline da yaptıklarım gelmiyor orası boş açılıyor
anydesk versem bana gösterebilirmisiniz 2 dk

renkweb

Üye
sequences yada time line otomatik kayıt ettiği bir yer var mı ya sadece yanlışlıkla timeline kapattım baştan mı başlayayım şimdi işe

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar