Selam dostlar, Premiere pro'da Ladiff'in yaptığı gibi Glow plugini biliyor musunuz?
MertKing Üye Katılım 20 Haz 2021 Mesajlar 222 22 Haz 2021 #1 Selam dostlar, Premiere pro'da Ladiff'in yaptığı gibi Glow plugini biliyor musunuz?
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 22 Haz 2021 #2 MertKing' Alıntı: Selam dostlar, Premiere pro'da Ladiff'in yaptığı gibi Glow plugini biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla ... uni.glow paralı bir şey
MertKing' Alıntı: Selam dostlar, Premiere pro'da Ladiff'in yaptığı gibi Glow plugini biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla ... uni.glow paralı bir şey
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 22 Haz 2021 #3 MertKing' Alıntı: Selam dostlar, Premiere pro'da Ladiff'in yaptığı gibi Glow plugini biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla ... Bright Contrestdi sanırım o efektden brightı artır.Ne gerek var glowa
MertKing' Alıntı: Selam dostlar, Premiere pro'da Ladiff'in yaptığı gibi Glow plugini biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla ... Bright Contrestdi sanırım o efektden brightı artır.Ne gerek var glowa
MertKing Üye Katılım 20 Haz 2021 Mesajlar 222 22 Haz 2021 #4 GirayBarış123' Alıntı: uni.glow paralı bir şey Genişletmek için tıkla ... uni.ecto , glow fln indirdim hepsini az önce sadfsdf
GirayBarış123' Alıntı: uni.glow paralı bir şey Genişletmek için tıkla ... uni.ecto , glow fln indirdim hepsini az önce sadfsdf
GirayBarış123 Üye Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 4,070 22 Haz 2021 #5 MertKing' Alıntı: uni.ecto , glow fln indirdim hepsini az önce sadfsdf Genişletmek için tıkla ... uni.glow demişim yanlışlıkla bu arada ecto
MertKing' Alıntı: uni.ecto , glow fln indirdim hepsini az önce sadfsdf Genişletmek için tıkla ... uni.glow demişim yanlışlıkla bu arada ecto
Spell Üye Katılım 3 May 2021 Mesajlar 158 22 Haz 2021 #6 yakında detaylı bir premier pro videosu çekicegim edit nasıl yapılır diye çok soran oluyor.