Arkadaşlar Asus laptopum var bilgisayarı açma tuşuna basıyorum Asus yazısı geliyor sonra siyah ekranda kalıyor açılmıyor yardım ederseniz çok mutlu olurum
Arkadaşlar Asus laptopum var bilgisayarı açma tuşuna basıyorum Asus yazısı geliyor sonra siyah ekranda kalıyor açılmıyor yardım ederseniz çok mutlu olurum
Kanka Windows çökmüş olabilir. Ekran kartında , Ram'de ve işlemcide sıkıntı olsaydı pc açılmazdı... Hard Diskte olsaydı boot menüye atardı. Sen laptopu biryerden biryere taşırken belki sert koydun ondan harddiskin iğnesi belki oynamış ve windowsu silmiş olabilir. Yüksek ihtimalle windows çökmüş format atarsan %90 geçer. Windows çöktüğü zaman doğal olarak ekrana windows logosu falan gelmiyor çünkü bozuluyor zaten.
Kanka Windows çökmüş olabilir. Ekran kartında , Ram'de ve işlemcide sıkıntı olsaydı pc açılmazdı... Hard Diskte olsaydı boot menüye atardı. Sen laptopu biryerden biryere taşırken belki sert koydun ondan harddiskin iğnesi belki oynamış ve windowsu silmiş olabilir. Yüksek ihtimalle windows çökmüş format atarsan %90 geçer. Windows çöktüğü zaman doğal olarak ekrana windows logosu falan gelmiyor çünkü bozuluyor zaten.
Bak Ramdan sıkıntı olsa hem normalden açılmaz hemde güvenli moddan açılmaz. İşlemcide olsa yine açılmaz , Ana Kartta olsa hiç açılmaz , HDD de açılmaz boot menüye atar. Ama windowsun çökmüş olma ihtimali yüksek olur. Yanlız Ekran kartında sıkıntı olsa bile normalden açılmaz ama Güvenli moddan açılır çünkü güvenli mod ekran kartı kullanmıyor. Sadece Ram ve İşlemci kullanıyor haliyle aşırı sınırlı oluyorsun zaten güvenli modun temel amacı farklı. Büyük ihtimalle Ekran Kartında arıza var. Çünkü Ram ve İşlemcide sıkıntı olsa güvenli modda dahi açılmazdı. Ekran kartında var ki bilgisayarın sadece ram ve işlemci kullanan güvenli modda pc'ni açıyor.