Video nasıl olmuş (saygılıca eleştirirsek memnun olurum <3
M Moritzzz Üye Katılım 31 Ağu 2021 Mesajlar 4 31 Ağu 2021 #1 Video nasıl olmuş (saygılıca eleştirirsek memnun olurum <3
Akdeniz Moderatör Moderatör Katılım 2 May 2021 Mesajlar 659 31 Ağu 2021 #2 Moritzzz' Alıntı: Video nasıl olmuş (saygılıca eleştirirsek memnun olurum <3 Genişletmek için tıkla ... Herkes saygıyla eleştirir zaten niye böyle bir istekde bulundunuz anlamadım, 7/10
Moritzzz' Alıntı: Video nasıl olmuş (saygılıca eleştirirsek memnun olurum <3 Genişletmek için tıkla ... Herkes saygıyla eleştirir zaten niye böyle bir istekde bulundunuz anlamadım, 7/10
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 31 Ağu 2021 #3 Moritzzz' Alıntı: Video nasıl olmuş (saygılıca eleştirirsek memnun olurum <3 Genişletmek için tıkla ... Güzel.Gelişir.Daha çok efekt eklenebilirdi.CC Eklenebilirdi.Shake eklenebilirdi.Yazı güzel olmuş.10 Üzerinden 8
Moritzzz' Alıntı: Video nasıl olmuş (saygılıca eleştirirsek memnun olurum <3 Genişletmek için tıkla ... Güzel.Gelişir.Daha çok efekt eklenebilirdi.CC Eklenebilirdi.Shake eklenebilirdi.Yazı güzel olmuş.10 Üzerinden 8
M Moritzzz Üye Katılım 31 Ağu 2021 Mesajlar 4 1 Eyl 2021 #4 Daffy.aep' Alıntı: Güzel.Gelişir.Daha çok efekt eklenebilirdi.CC Eklenebilirdi.Shake eklenebilirdi.Yazı güzel olmuş.10 Üzerinden 8 Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler, bende biliyorum biraz daha efekt eklenebilirdi ama nereye ve nasıl onu birazcık bilemedim, görüşün için teşekkürler <3
Daffy.aep' Alıntı: Güzel.Gelişir.Daha çok efekt eklenebilirdi.CC Eklenebilirdi.Shake eklenebilirdi.Yazı güzel olmuş.10 Üzerinden 8 Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler, bende biliyorum biraz daha efekt eklenebilirdi ama nereye ve nasıl onu birazcık bilemedim, görüşün için teşekkürler <3
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 1 Eyl 2021 #5 Moritzzz' Alıntı: Teşekkürler, bende biliyorum biraz daha efekt eklenebilirdi ama nereye ve nasıl onu birazcık bilemedim, görüşün için teşekkürler <3 Genişletmek için tıkla ... Mesela vuruş anında shake.Videoya CC.Vuruştan sonra twixtor.Gerisi senin yaratıcılığında
Moritzzz' Alıntı: Teşekkürler, bende biliyorum biraz daha efekt eklenebilirdi ama nereye ve nasıl onu birazcık bilemedim, görüşün için teşekkürler <3 Genişletmek için tıkla ... Mesela vuruş anında shake.Videoya CC.Vuruştan sonra twixtor.Gerisi senin yaratıcılığında