Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba,ben yeni oyun kanalı açtım hem oyunlarla alakalı bilgi veriyom hemde gameplay ama 10 abonem filan olduğu için videolarım izlenmiyor ne yapıp izletebilirim?
şimdiden çok teşekkür ederim...
merhaba,ben yeni oyun kanalı açtım hem oyunlarla alakalı bilgi veriyom hemde gameplay ama 10 abonem filan olduğu için videolarım izlenmiyor ne yapıp izletebilirim?
1-İzleyicileri çekmelisin o yüzden thumbnail üzerine çok git
2-Videonu yayınlarken etiketleri doğru kullan gereksiz fazla kullanma
3-Youtube algoritması senin videonun ne kadar kısmının izlendiğine önem veriyor (sende youtube studiodan bakabilirsin hatta) arkadaşlarına vs videolarını atarak en azından yarısına kadar izlemelerini isteyebilirsin.
4-Forumda yeni videoların hakkında yorum yapılmasını isteyebilirsin ve en son olarakta benim gibi profilinden imza kısmından kanalının linkini hemen profilinin altına yazabilirsin böylece insanların dikkatini çeker iyi günler