Bu editim hakkında önerilerinizi alabilir miyim
xSlowers Üye Katılım 27 May 2021 Mesajlar 6 13 Şub 2022 #1 Bu editim hakkında önerilerinizi alabilir miyim
Akdeniz Moderatör Moderatör Katılım 2 May 2021 Mesajlar 659 13 Şub 2022 #2 xSlowers' Alıntı: Bu editim hakkında önerilerinizi alabilir miyim Genişletmek için tıkla ... Güzel,shake'ler şarkı ile uyumlu olabilirdi+şarkıyıda daha hareketli bir şey yapmalısın.
xSlowers' Alıntı: Bu editim hakkında önerilerinizi alabilir miyim Genişletmek için tıkla ... Güzel,shake'ler şarkı ile uyumlu olabilirdi+şarkıyıda daha hareketli bir şey yapmalısın.
xSlowers Üye Katılım 27 May 2021 Mesajlar 6 13 Şub 2022 #3 Akdeniz' Alıntı: Güzel,shake'ler şarkı ile uyumlu olabilirdi+şarkıyıda daha hareketli bir şey yapmalısın. Genişletmek için tıkla ... shake zaten şarkı ile uyumlu hareketli bir şey arıyorsan :
Akdeniz' Alıntı: Güzel,shake'ler şarkı ile uyumlu olabilirdi+şarkıyıda daha hareketli bir şey yapmalısın. Genişletmek için tıkla ... shake zaten şarkı ile uyumlu hareketli bir şey arıyorsan :
Akdeniz Moderatör Moderatör Katılım 2 May 2021 Mesajlar 659 13 Şub 2022 #4 xSlowers' Alıntı: shake zaten şarkı ile uyumlu hareketli bir şey arıyorsan : Genişletmek için tıkla ... 9. saniyeden başlayan scope'u anlatıyorum. Bence 2. attığın video izlenebilirlik açısından daha iyi.
xSlowers' Alıntı: shake zaten şarkı ile uyumlu hareketli bir şey arıyorsan : Genişletmek için tıkla ... 9. saniyeden başlayan scope'u anlatıyorum. Bence 2. attığın video izlenebilirlik açısından daha iyi.
UBtrack Üye Katılım 27 Nis 2021 Mesajlar 273 Web sitesi www.youtube.com 13 Şub 2022 #5 xSlowers' Alıntı: Bu editim hakkında önerilerinizi alabilir miyim Genişletmek için tıkla ... Bence baya iyi eline sağlık
xSlowers' Alıntı: Bu editim hakkında önerilerinizi alabilir miyim Genişletmek için tıkla ... Bence baya iyi eline sağlık
xSlowers Üye Katılım 27 May 2021 Mesajlar 6 23 Şub 2022 #6 Akdeniz' Alıntı: 9. saniyeden başlayan scope'u anlatıyorum. Bence 2. attığın video izlenebilirlik açısından daha iyi. Genişletmek için tıkla ... sfxte dikkatli dinlersen kalp sesi var opaklığı ona göre yaptım onun dışında scopeda bir problem yok gibi çünkü scope kısmına efekt atmadım düz valorant vuruşu
Akdeniz' Alıntı: 9. saniyeden başlayan scope'u anlatıyorum. Bence 2. attığın video izlenebilirlik açısından daha iyi. Genişletmek için tıkla ... sfxte dikkatli dinlersen kalp sesi var opaklığı ona göre yaptım onun dışında scopeda bir problem yok gibi çünkü scope kısmına efekt atmadım düz valorant vuruşu