Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kayıtlı Ayarları Yeniden Premiere Yüklemek

Serrally

Üye
Yeni bilgisayara geçerken program içinde olan plug-ın, kendi yaptığımız efektlerin kayıtları veya kayıtlı çalışma alanlarının yedeğini nasıl alabilirim?

Loki

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Ben genelde kurduğum pluginleri ve presetsleri kopyala yapıştır mantığı ile yedekliyorum bazı pluginleri ise exe olarak kurmak gerekiyor onlarında dosyalarını atıyorum daha sonra basıp kuruyorsun zaten kısa sürede

Serrally

Üye
Ben genelde kurduğum pluginleri ve presetsleri kopyala yapıştır mantığı ile yedekliyorum bazı pluginleri ise exe olarak kurmak gerekiyor onlarında dosyalarını atıyorum daha sonra basıp kuruyorsun zaten kısa sürede
Özel kodlu olanlar için ne yapıyorsunuz?
Bir de benim diğer dediğim şey ise kendi oluşturduğumuz efektler üzerine olan kısım?

Loki

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Özel kodlu olanlar için ne yapıyorsunuz?
Bir de benim diğer dediğim şey ise kendi oluşturduğumuz efektler üzerine olan kısım?
Özel kodludan ne demek istediğini anlamadım. Kendi oluşturduğumuz efekt derken açar mısınız save presets olayından bahsediyorsanız yine yukarıda dediğim gibi yapıyorum

Serrally

Üye
Özel kodludan ne demek istediğini anlamadım. Kendi oluşturduğumuz efekt derken açar mısınız save presets olayından bahsediyorsanız yine yukarıda dediğim gibi yapıyorum
Özel kodlu derken bu satın aldığımız plug-in ler. Evet save presetsleri diyorum onları nasıl kopyala yapıştır mantığı ile yapıyorsunuz? Bu efektlerin bi dosyası buluyor mu ?

Loki

Üye
Web sitesi
www.youtube.com
İlk olarak indirdiğin plugini kopyalayıp diğer bilgisayarına aynı şekilde yükleyebilirsin. kısaca ilk defa satın almış indirmiş gibi yeni bilgisayarına kur farklı bir olay yok.
Premiere pro da presetsleri kopyalamak istiyorsan Yerel Disk(C:) > Program Files > Adobe > Adobe Premiere Pro > Presets .) buradan almak istediklerini alıp yeni bilgisayarında yukarıdaki aldığın konuma yapıştırırsan aynı efektler diğer bilgisayarına geçer.

Serrally

Üye
İlk olarak indirdiğin plugini kopyalayıp diğer bilgisayarına aynı şekilde yükleyebilirsin. kısaca ilk defa satın almış indirmiş gibi yeni bilgisayarına kur farklı bir olay yok.
Premiere pro da presetsleri kopyalamak istiyorsan Yerel Disk(C:) > Program Files > Adobe > Adobe Premiere Pro > Presets .) buradan almak istediklerini alıp yeni bilgisayarında yukarıdaki aldığın konuma yapıştırırsan aynı efektler diğer bilgisayarına geçer.
Son bir sorum daha var acaba bu kayıtlı çalışma alanları da bir dosya üzerine kaydediliyor mu ?

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar