Arkadaşlar editim pek iyi değil ancak yorumlarınızı almak isterim.
L LLegen D Üye Katılım 17 Tem 2021 Mesajlar 1 17 Tem 2021 #1 Arkadaşlar editim pek iyi değil ancak yorumlarınızı almak isterim.
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 17 Tem 2021 #2 LLegen D' Alıntı: Arkadaşlar editim pek iyi değil ancak yorumlarınızı almak isterim. Genişletmek için tıkla ... Video çok iyi çok sardı video sonuna kadar izlim yorumlucam
LLegen D' Alıntı: Arkadaşlar editim pek iyi değil ancak yorumlarınızı almak isterim. Genişletmek için tıkla ... Video çok iyi çok sardı video sonuna kadar izlim yorumlucam
DaffyGraphic Moderatör Moderatör Katılım 6 Nis 2021 Mesajlar 1,688 17 Tem 2021 #3 LLegen D' Alıntı: Arkadaşlar editim pek iyi değil ancak yorumlarınızı almak isterim. Genişletmek için tıkla ... ytda bu 3-4 ayda geçirdiğim en keyifli 8 dakika.Elinize emeğinize ağlınıza sağlık.Abone oldum like attım
LLegen D' Alıntı: Arkadaşlar editim pek iyi değil ancak yorumlarınızı almak isterim. Genişletmek için tıkla ... ytda bu 3-4 ayda geçirdiğim en keyifli 8 dakika.Elinize emeğinize ağlınıza sağlık.Abone oldum like attım