Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Soru250 TL ile hangi paket kurs efekt paketi vb. şeyleri almalıyım
Görüş ve öneri almak istediğin konuyu daha detaylı bir şekilde yazarsan yardımcı olabiliriz. Hangi konuda kendini geliştirmek istediğini, neler yaptığını ve yapmak istediğini yazar mısın. Bu şekilde sana bir program ya da kurs önermek mantıksız olur.
Fotoğraf, video, efekt, renk, çizim, 3d,oyun, kurgu, youtube vb. hangi alanda kendini geliştirmek istiyorsun?
Bu konuda şahsen bildiğim en iyi geçiş efektlerini Mister Horse yapıyor. 250 TL'ye pack'i var mıdır bilmiyorum ama onun Transitions Pack'lerine bakabilirsin. Mesela şu benim aralarından en sevdiğim, sanırım bugünün kuruyla maalesef 400 ediyor ama bir bak istersen:
Bu konuda şahsen bildiğim en iyi geçiş efektlerini Mister Horse yapıyor. 250 TL'ye pack'i var mıdır bilmiyorum ama onun Transitions Pack'lerine bakabilirsin. Mesela şu benim aralarından en sevdiğim, sanırım bugünün kuruyla maalesef 400 ediyor ama bir bak istersen: