Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

8 Gb Ram adobe premiere pro için yeterlimidir?

MertKing

Üye
laptop kullanıyorum adobe premiere pro öğrenmeye başladım ama 8 gb ramim var 3 efeckten sonrasını kaldırmıyor görüntü ayarını 1/4 de kullanıyorum o da çok kalitesiz geliyor ne yapmam gerek
Bro premiere pro için 1080P projeye 8GB Ram %100 yeterlidir. 4K - 8K - 16K falan 8gb Ram'ı fazlasıyla aşıyor. Zaten Türkiye şartlarında içerik üreticileri vs. senden asla 4K proje yap benim editörüm ol demez. Zaten Türkiye'de kim 4K video izliyor veya izleyebiliyor? O yüzden 1080P Sekanslar için 8GB Ram kesinlike ideal.

Akdeniz

Moderatör
Moderatör
4 yıldır vegas kullandım fakat bana sağladığı imkanlar hiç yeterli deildi vegasın neredeyse herşeyini biliyorum ama bir premiereden yapılan editi yapamıyorum vegas malesef kullanmam daha
Şuan da kullandığın sürümün bir altını kullanırsan sorun çözülür.

MertKing

Üye
laptop kullanıyorum adobe premiere pro öğrenmeye başladım ama 8 gb ramim var 3 efeckten sonrasını kaldırmıyor görüntü ayarını 1/4 de kullanıyorum o da çok kalitesiz geliyor ne yapmam gerek
Dostum Proxy yap eğer işe yaramazsa 1/4'de kullanmaya devam et. Başka alternatifin yok. Ya da Adobe'nin daha alt sürümlerini kullan.

Web sitesi
www.instagram.com
8 GB ram 2021 son sürüm için yeterli değildir. Pc kaldırır ama kasar. 8gb için 2018 sürümü en idealidir. Ama arkadaşların da dediği gibi sadece ram değil, diğer pc özelliklerinin de uygun olması lazım. Onur Naci ÖZtürkler'in bu konuda bir videosu var bakabilirsin.

Profff33

Üye
benim pc 8gb ram eski bir i7 var üstünde 2018 kullanıyorum. geçen ay bana çok sorun çıkardı tam ekranda takılıyordu. küçük ekran açınca normale dönüyordu filan ama şu an düzeldi. geçenlerde windowsa bir güncelleme geldi. ondan mı düzeldi bilmiyorum ama bu windows işin içinde olduğu sürece hep sıkıntı. ama yukardaki arkadaşlara katılıyorum 16 gb ram yapma şansın varsa yani boş slot filan dene derim.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar