Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ACİL YARDIM LÜTFEN.

aziz1302

Üye
Merhaba , ipadimi OBS studio üzerinden görmek istiyorum. TYPE-Cyi HDMİa çeviren aygıt satın aldım. Takıyorum bi ucu pc bi ucu ipade OBS de video yakalama aygıtında sadece OBS VİRTUAL CAMERA diye bir şey cıkıyor. İpadi görmüyor. OBS üstünden nasıl görebilirim ipadin ekranını? Aldıgım cihazla TV bağlıyorum problem yok ama obs de olmuyor. Lütfen yardım :(

editizm

Moderatör
Moderatör
Sayın @aziz1302

Konu başlığı ve açıklamalarda CAPS LOCK kullanımı yasaktır. Sizi öne çıkaracak "Acil" "Yardım" gibi sözcükleri kullanmakta aynı şekilde yasaktır. Lütfen forum kurallarına uygun bir şekilde başlığınızı güncelleyiniz. Konuyla alakalı bir başlık koyunuz.

İyi forumlar

Web sitesi
www.youtube.com
Merhaba , ipadimi OBS studio üzerinden görmek istiyorum. TYPE-Cyi HDMİa çeviren aygıt satın aldım. Takıyorum bi ucu pc bi ucu ipade OBS de video yakalama aygıtında sadece OBS VİRTUAL CAMERA diye bir şey cıkıyor. İpadi görmüyor. OBS üstünden nasıl görebilirim ipadin ekranını? Aldıgım cihazla TV bağlıyorum problem yok ama obs de olmuyor. Lütfen yardım :(
bilgisayar da ki hdmi girişi sadece görüntü çıkışına izin verir. görüntü girişi yapman imkansız. şunun gibi cihazlar işini görür.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar