Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar premierein icine 6 gblik 40 dakikalik uzunlugundabir video atiyorum fakat program her seferince cokuyor
ister surukleyerek atayim ister import deyeyim
lutfen cok acil yardim lazim
acelem var
bu normal bir hata değil, ilk önce crack kullanıyor olsan dahi farklı bir sürüm indirip deneyebilirsin. veya handbrake isimli programı kullanarak videonu içerisine atıp h264'e çevirebilirsin youtube dan bak çok basit bir işlemdir bildiğin video çevirici yani.
bu normal bir hata değil, ilk önce crack kullanıyor olsan dahi farklı bir sürüm indirip deneyebilirsin. veya handbrake isimli programı kullanarak videonu içerisine atıp h264'e çevirebilirsin youtube dan bak çok basit bir işlemdir bildiğin video çevirici yani.
Vidcoder ile H264'e çevirebilirsin
bu arada kullandığın klasörlerde veya dosya isminde ya da yol uzerinde turkce karakter yok değil mi olmasa iyi olur.
Vidcoder ile H264'e çevirebilirsin
bu arada kullandığın klasörlerde veya dosya isminde ya da yol uzerinde turkce karakter yok değil mi olmasa iyi olur.
Hayir Yok,arkadaslar son yarim saat kaldi .Ilk denememde olmadi garip bir hata verdi.
eger simdide hata verirse editorluk hayatim tam basladigi gibi biticek
yardimlariniz icin tesekkur ederim,
Hayir Yok,arkadaslar son yarim saat kaldi .Ilk denememde olmadi garip bir hata verdi.
eger simdide hata verirse editorluk hayatim tam basladigi gibi biticek
yardimlariniz icin tesekkur ederim,
buradan vidcoder'ı indirip videonu sıkıştırabilir formatını değiştirebilirsin. Ondan sonra ne yapacaksın bilemiyorum yarım saatte 40 dakikalık bir videoya ne yapıcaksın ve üstüne render alıp yükleyip göndereceksin. Bazen olur böyle şeyler bu kimsenin editörlük hayatını bitirmez. Eğer bir müşterin varsa samimiyetle durumu açıkla beklemediğim bir hata oldu diyebilirsin. Sonra da gerçekten dosyayı yapıp iletirsin sabaha kadar bir sürü vakit var.
Çok detay bilemediğim bu kadar yardımcı olabiliyorum.
Kolay gelsin.