Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duyuru Adobe after effects this project contains a reference hatası

zeow

Üye
Merhabalar envato elementsden aylık üyelik alıp after effects için hazır logo introları indirdim ama açtığımda genel olarak yüklediğim resimdeki bu hatayla karşılaşıyorum ve hiç bir effect gözükmüyor . çözümünü araştırdım ama bulamadım ne yapmam gerekli yardımcı olursanız sevinirim. (adobe programlarını ücretli kullanıyorum crack felan değil bu arada )

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2022-06-06 200003.png
    Ekran görüntüsü 2022-06-06 200003.png
    50.4 KB · Görüntüleme: 6

Ad1L_

Moderatör
Moderatör
Merhabalar envato elementsden aylık üyelik alıp after effects için hazır logo introları indirdim ama açtığımda genel olarak yüklediğim resimdeki bu hatayla karşılaşıyorum ve hiç bir effect gözükmüyor . çözümünü araştırdım ama bulamadım ne yapmam gerekli yardımcı olursanız sevinirim. (adobe programlarını ücretli kullanıyorum crack felan değil bu arada )
indirdigin intolarin gereksinimlerine bak ayri olarak bir plugin gerektiriyor olabilirler burdada elements diye bir efektin eksik olmasindan dolayi projeyi acamiyor

zeow

Üye
indirdigin intolarin gereksinimlerine bak ayri olarak bir plugin gerektiriyor olabilirler burdada elements diye bir efektin eksik olmasindan dolayi projeyi acamiyor
  • Element 3D v1 istiyor bunu nerden indirebilirim ücretli mi oluyor bu pluginler bunları indirebileceğim bir kaynak site vs. varsa güvenilir paylaşır mısınız ?

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar